Young Boys, l’equip de nens fins a 5 anys del Terrassa FC

Young Boys, l’equip de nens fins a 5 anys del Terrassa FC

Els dilluns i dijous, de 17.30h a 18.45h, el Terrassa FC continua apostant per la formació de nens de 3, 4 i 5 anys amb l’objectiu de passar una bona estona i proporcionar un primer contacte al món del futbol.

Futbol base Dimarts, 04 Octubre 2016

La xifra no ha deixat de créixer. Ja són 22 els nens que formen part dels Young Boys del Terrassa FC, la categoria anterior a Prebenjamins que des de fa uns anys existeix al Terrassa FC i que amb el seu nom rendeix homenatge al primer equip de futbol que va tenir Terrassa al 1906 i va ser previ al nom final que va adoptar aquest club.

Aquesta temporada són nens nascuts entre el 2011 i el 2013 i, dividits en dos equips no tancats (sempre que es vulgui es poden apuntar nous nens) segons l'experiència i les habilitats de cadascun, s’entrenen dilluns i dijous de 17.30h a 18.45h.

Dirigits pels jugadors del primer equip del Terrassa FC Raúl Torres i Dani Pujol i pel jugador juvenil Pol Romero, l’objectiu en aquesta categoria és ben clar: que els nens passin una bona estona a l’Estadi Olímpic del Terrassa FC amb la resta de companys i ho facin mentre aprenen els conceptes bàsics del futbol.

Formar part dels Young Boys del Terrassa FC suposa una gran oportunitat per iniciar-se en el món del futbol, ja que durant la setmana els nens fan petits exercicis i partits de futbol 5 adaptats a les seves habilitats i els cap de setmana juguen un amistós amb d’altres equips de la comarca.

Si vols apuntar al teu fill als Young Boys del Terrassa FC només t’has de dirigir a les oficines del Terrassa FC (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h i dissabtes de 10.00h a 13.00h) i t’informarem sense cap tipus de compromís.

Més fotos dels Young Boys, aquí.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix