Socis

El Terrassa FC actualitza el preu dels carnets de soci a les alçades de la temporada que som i llança una promoció especial que inclou l’entrada per al partit de Copa del Rey contra el Deportivo Alavés a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

La primera eliminatòria del Terrassa FC contra l’Albacete Balompié a l’Estadi Olímpic de Terrassa se celebrarà el proper dimecres, 1 de novembre, a les 18h i tindrà els següents preus:

El club obre les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa des d’aquest dilluns, 19 de juny, a les 9.30h per renovar el carnet de soci del Terrassa o donar-se d’alta i gaudir de tots els partits del primer equip terrassista a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

El club posa en marxa aquesta campanya per facilitar i aconseguir reunir el màxim d’espectadors terrassistes al Municipal Sagnier.

El club posa a la venda, de forma anticipada, entrades per al partit d’aquest diumenge (17h) a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa i sis punts de venda més repartits per la ciutat.

L’entrada serà gratuïta i lliure per a tothom, però limitada a només 1.000 espectadors. El club obrirà portes a les 19h, una hora abans de l’inici del partit de fase d’ascens davant el Girona FC B.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix