Terrassa FC

Els anys 50 van aportar diverses promocions d’ascens a Segona Divisió. El Terrassa FC acostumava a destacar a Tercera, acumulant registres positius, però costava donar el pas endavant en la fase d’ascens.

En la història del Terrassa FC, la temporada 1941-42 és espectacular: campió del Grup A de la Primera Categoria i campió de la fase d’ascens a Segona Nacional. Els egarencs van ascendir en una temporada per emmarcar. El filial, a més, es va adjudicar la Lliga de reserves.

El concepte de promoció actual i el de la primera meitat del segle XX difereixen substancialment. Així, aleshores (sobretot els anys 30) era habitual que es disputessin lliguetes per ascendir que s’anomenaven de promoció però que estaven integrades per una quantitat elevada d’equips, no com ara, quan una promoció es dilucida en lliguetes reduïdes (quatre equips com a màxim) o en eliminatòries directes.

El Terrassa FC, després de la històrica jornada de joia viscuda a Cerdanyola del Vallès, inicia el trajecte a la promoció d’ascens contra un rival exigent, que va acabar tercer al grup valencià: l’Ontinyent CF.

La triomfant història del Terrassa FC (tercer de Catalunya en títols, i primer si no compten la capital, Barcelona) està farcida de promocions de diversos tipus. Vint-i-tres vegades els egarencs han hagut d’afrontar compromisos d’aquest tipus.

El Terrassa FC està protagonitzant registres històrics aquesta temporada, el que ha permès que se situï a 15 dianes del gol 9.000 de la seva dilatada història.

Sponsors

jamones cerezo     logo petronieves    2play

Col·laboradors

Ajuntament de TerrassaFederació Catalana de FutbolFederació Espanyola de Futbol
Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa
al teu airecorominas crimarcentre medic terrassacolor plusAB  integra2 hipica   
 
 
centredental lesescoles   fundacio fupar   labrasa   altervac   apd pintors   mun   oquo   4vents