Club

Més de 100 victòries (103 ara mateix), 597 gols (els 600 estan a tocar) i 343 punts (a prop dels 350). Les set seccions sènior del Terrassa FC estan oferint una trajectòria molt positiva en global, i, a més de dos títols (de Primera Catalana en futbol sala masculí i de Segona Catalana en futbol femení) i dos ascensos, la collita de victòries i de gols favorables és espectacular.

El club tanca un nou acord de patrocini.

El Terrassa FC ja ha assolit diversos objectius (títol i ascens del primer equip de futbol sala, primer lloc del femení en la segona fase) i d’altres estan a tocar (permanència del Terrassa FC de futbol, títol i ascens del filial femení).

El Terrassa FC de futbol sala, campió matemàtic de Primera Catalana i ascendit a Divisió d’Honor catalana, rebrà dissabte (17.45 hores) l’Olímpic La Floresta B al Pavelló de Sant Llorenç amb l’objectiu de sumar un nou triomf i fruir del títol i l’ascens. Els rogencs, amb 61 punts, volen alimentar un balanç brutal: 20-1-1, i 164-64 en gols (+100 de diferència). La màgica nit de Mollet encara roman en l’imaginari col·lectiu terrassista.

El Terrassa FC B femení ha de guanyar a Vic per conservar opcions al títol de Segona Catalana i l'ascens a Primera. Després de l'empat amb el Cabrera, les egarenques han de guanyar a Vic (diumenge, 17.30 hores, ZEM de Vic) davant un conjunt invicte a casa, i en la darrera jornada el Mataró a Terrassa per conquerir el títol.

El Terrassa FC, aclaparador líder de Primera Catalana (19-1-1 de balanç, 158-61 en gols), necessita un empat a Mollet (dijous, 21 hores, Pavelló CEM Ca n’Arimon) per conquerir el títol de Primera Catalana i l'ascens. A cinc jornades del final (15 punts en joc), els egarencs, amb 58 punts, superen l'Escola Pia de Sabadell en 14 punts.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt       ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt.      TECNOCASA

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .    NIKE TERRASSA opt      BRUC opt.     IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix