Club

El lideratge del Terrassa FC femení al grup segon de la Primera Divisió (amb 12/12 punts, 21-4 en gols i triomfs espectaculars com el 9-2 al Mollerussa) està il·lusionant l’afició, que diposita raonables esperances en un possible ascens de categoria i en un projecte clarament de futur.

El Terrassa FC lluirà des d'aquest diumenge el patrocini de l'empresa egarenca especialitzada en façanes ventilades a la samarreta.

El Terrassa FC rebutja la violència exercida l'1 d'octubre a Catalunya per la guàrdia civil i la policia nacional contra el ciutadans de Catalunya.

La nova secció de futbol femení del Terrassa FC estrena falca publicitària en una de les emissores de ràdio més exitoses del país.

 

El patrocini és efectiu des d’avui i inclou, entre d’altres accions, el patrocini de la part posterior de la samarreta del primer equip.

El compte oficial del Terrassa FC a Instagram es manté una temporada més entre els nou equips catalans amb més ‘followers’ després de superar els 3.000 seguidors. L’entitat egarenca es converteix en el primer equip del grup cinquè de Tercera Divisió que sobrepassa aquesta xifra.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt     apialiaterrassa logo     nike     base benitosports          asfaltosbarcino opt
jamones cerezo     2play     convectors     stars gym padel    logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS

Ajuntament de TerrassaFederació Catalana de FutbolFederació Espanyola de Futbol
Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa

corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
fundacio fupar   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents   megaasia
© 2017 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Dinamiweb

© 2017 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Dinamiweb