Club

El dia del sorteig del calendari de lliga, el nombre de jornades intersetmanals i de jugadors convocats i aspectes sobre la Copa Catalunya i la Copa del Rei, entre el temes que s’han tractat.

L'entitat terrassista i l'escola d'entrenadors de futbol es beneficiaran de l'acord que han signat totes dues parts: els alumnes de l'escola faran pràctiques al Terrassa FC i els entrenadors del Terrassa FC comptaran amb descomptes en tots els cursos de formació que imparteix l'ANEFF.

El compte oficial de Twitter del Terrassa FC, que recentment ha estat verificat i ja compta amb el seu tic blau, supera els 8.000 seguidors i es troba molt a prop de convertir-se en el segon equip de la Tercera Divisió amb més ‘followers’.

Es va classificar per a la següent ronda i ara ha arribat el moment de la votació final per a l’himne del Terrassa FC abans que el jurat del ‘Tot gira’ de Catalunya Ràdio decideixi el guanyador. Les votacions, obertes a Facebook i al web del programa fins divendres 23 de juny a les 00h.

El projecte estarà dirigit pel terrassenc Diego Blanco, que comptarà amb l’ajuda d’Àlex Borrego, i comptarà amb un mínim de tres equips (prebenjamí, benjamí i aleví). La propera setmana, presentació oficial a l’Olímpic.

El Terrassa FC i la UD Can Trias tanquen un conveni d’afiliació. L’equip amateur del Can Trias, que acaba d’aconseguir l’ascens a Segona Catalana, se suma a l’EF Bonaire i es converteix en nou equip filial del Terrassa FC. El Terrassa FC 1906, l’equip terrassista que aquesta temporada ha jugat a Segona, no continuarà la propera temporada.

Sponsors

Mega Asia      apialiaterrassa logo     nike     base benitosports
jamones cerezo     2play     convectors    logo petronieves

Col·laboradors

Ajuntament de TerrassaFederació Catalana de FutbolFederació Espanyola de Futbol
Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa
al teu airecorominas crimarcentre medic terrassacolor plusAB  integra2 hipica   
 
 
centredental lesescoles   fundacio fupar   labrasa   altervac   apd pintors   mun   oquo   4vents