Entrades i abonament

historia 5
TRIBUNA
GENERAL/GOL
Carnet adult
80 €
30 €
Carnet especial
50 €
25 €
Futbol Base
60 €
20 €
Pack família
100 €
50 €
TRIBUNA
GENERAL/GOL
Entrada partit de lliga
10 €
8 €
-18 anys
GRATIS
GRATIS

 

AVANTATGES PER ALS SOCIS:

Els socis del Terrassa FC podran gaudir dels següents avantatges per part del club i dels patrocinadors oficials, sponsors i d'altres serveis que col·laboren:

 1. Limón Limón Club: Els socis 19/20 tenen un 50% de descompte al restaurant Limón Limón Club (c/ de la Rutlla, 12). Presentant la teva targeta descompte, que et donaran a les oficines del club, pagaràs la meitat en plats i postres de la carta els dimecres i dijous (no aplicable a menús i begudes). Assaboreix ja els plats de la cuina mediterrània de fusió que ofereix el Limón Limón Club!
 2. Con 2 Quesos: El restaurant Con 2 Quesos (c/de La Palla, 11) obsequia de forma totalment gratuïta amb una ampolla de vi de colors a tots els socis que presentin la seva targeta descompte. Repetiràs!
 3. Rapid Fit&Well: Per ser soci del Terrassa FC tens una classe totalment gratuïta (valorada en 38€) al centre Rapid Fit&Well situat al carrer La Rasa, 19 de Terrassa. A més gaudeixes d'un 10% de descompte en totes les sessions si presentes la teva targeta promocional que et donaran a les oficines de l'Olímpic de Terrassa. Has d’experimentar els beneficis de l'electroestimulació! 
 4. Clinica Dental Rais: Tots els socis, treballadors i aficionats del Terrassa FC tenen un 15% de descompte a la Clinica Dental Rais, carrer d'Arquímedes, 255 de Terrassa (93 785 50 87).
 5. Star's Gym Padel Club: els socis tenen un 10% de descompte a la quota mensual i la matrícula gratuïta si en el moment de donar-se d'alta ensenyen el seu carnet del Terrassa FC. El gimnàs es troba al Parc Vallès, carrer de Còlom, s/n de Terrassa (93 119 05 66).
 6. Benitosports: els socis tenen un 8% de descompte en tots els productes. La botiga Benitosports de Terrassa es troba a l'Avinguda Jacquard, 91 (93 785 91 16).
 7. TMESA: els socis poden fer ús gratuït de qualsevol línia dels Autobusos Urbans de Terrassa a partir d’una hora abans de l’inici del partit i fins una hora després del final de qualsevol matx que el Terrassa FC jugui a l’Estadi Olímpic de Terrassa.
 8. Tallers Can Palet: els socis disposen de descomptes especials en planxa, pintura i mecànica. El mecànic, que també ofereix susbtitució de llunes, envernissat de fars i disposa de vehicle de cortesia, es troba al carrer Gasòmetre, 99 de Terrassa (93 786 20 58).
 9. Natalia's: els socis tenen un 5% de descompte en compres. La botiga de decoració floral se situa al carrer Isaac Peral, 36 de Terrassa (93 788 8035).
 10. Autogaratge DANI: els socis del Terrassa FC tenen un 10% de descompte en planxa, pintura, mecànica, pneumàtics i assegurances. El taller es troba al carrer Pasteur, 85 de Terrassa (93 788 66 69).
 11. Jordi Abad Jorba (Seguros - Hogar - Decesos): els socis i simpatitzants del Terrassa FC compten amb promocions especials (615 23 83 31).

PREUS FB 20 21 opt 

MÉS INFORMACIÓ:

ADULT: Majors de 25 anys. 

ESPECIAL: Jubilat/a, aturat/a, pensionista i jove de 18 a 25 anys.

PACK FAMILIAR: Nucli familiar de dos adults i com a mínim un menor de 18 anys.

GRADA JOVE: Els menors d'edat tenen el carnet de soci i l'accés als partits de lliga 20/21 a l'Estadi Olímpic de Terrassa totalment gratuït si entreguen degudament omplert el flyer de la Grada Jove a les oficines del club.

VIP: Accés exclusiu a la llotja i la Sala VIP de l'Estadi Olímpic de Terrassa durant el temps de descans.

CARNETS D'EMPRESA: Existeixen tres categories: EMPRESA PLATA (1 carnet de Tribuna i 2 carnets de General) per només 250€, EMPRESA OR (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i EMPRESA VIP (3 carnets de Tribuna i 1 carnet VIP) per només 900€.

ENTRADA PARTIT DE LLIGAEls menors de 14 anys, sempre acompanyats per un adult, tenen l’entrada gratuïta.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 

SOFAGRUP opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix