Entrades i abonament 2a volta!

historia 5
TRIBUNA
GENERAL
GOL
Carnet adult
80 €
30 €
30 €
Carnet especial
50 €
25 €
25 €
Pack familiar
100 €
50 €
50 €
TRIBUNA
GENERAL
GOL
Entrada partit de lliga
10 €
8 €
8 €

 

AVANTATGES PER ALS SOCIS:

Els socis del Terrassa FC podran gaudir dels següents avantatges per part del club i dels patrocinadors oficials, sponsors i d'altres serveis que col·laboren:

 1. Terrassa FC: Accés totalment gratuït als partits de lliga 19-20 del primer equip a l'Estadi Olímpic de Terrassa (els carnets de soci del Terrassa FC no inclouen l'accés gratuït als partits dels ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B; en aquest cas, els socis tindran un preu especial reduït). Entrada reduïda (només 5€) als partits de lliga 19-20 a domicili del Terrassa FC contra: Cerdanyola del Vallès FC, CP San Cristóbal, UE Sant Andreu, CF Igualada, UE Sants, FC Vilafranca, CE Europa, Santfeliuenc FC, CE L'Hospitalet, UE Vilassar de Mar, CE Banyoles, UE Figueres, CE Manresa i EC Granollers.
 2. Limón Limón Club: Els socis 19/20 tenen un 50% de descompte al restaurant Limón Limón Club (c/ de la Rutlla, 12). Presentant la teva targeta descompte, que et donaran a les oficines del club, pagaràs la meitat en plats i postres de la carta els dimecres i dijous (no aplicable a menús i begudes). Assaboreix ja els plats de la cuina mediterrània de fusió que ofereix el Limón Limón Club!
 3. Con 2 Quesos: El restaurant Con 2 Quesos (c/de La Palla, 11) obsequia de forma totalment gratuïta amb una ampolla de vi de colors a tots els socis que presentin la seva targeta descompte. Repetiràs!
 4. Rapid Fit&Well: Per ser soci del Terrassa FC tens una classe totalment gratuïta (valorada en 38€) al centre Rapid Fit&Well situat al carrer La Rasa, 19 de Terrassa. A més gaudeixes d'un 10% de descompte en totes les sessions si presentes la teva targeta promocional que et donaran a les oficines de l'Olímpic de Terrassa. Has d’experimentar els beneficis de l'electroestimulació! 
 5. Clinica Dental Rais: Tots els socis, treballadors i aficionats del Terrassa FC tenen un 15% de descompte a la Clinica Dental Rais, carrer d'Arquímedes, 255 de Terrassa (93 785 50 87).
 6. Star's Gym Padel Club: els socis tenen un 10% de descompte a la quota mensual i la matrícula gratuïta si en el moment de donar-se d'alta ensenyen el seu carnet del Terrassa FC. El gimnàs es troba al Parc Vallès, carrer de Còlom, s/n de Terrassa (93 119 05 66).
 7. Benitosports: els socis tenen un 8% de descompte en tots els productes. La botiga Benitosports de Terrassa es troba a l'Avinguda Jacquard, 91 (93 785 91 16).
 8. TMESA: els socis poden fer ús gratuït de qualsevol línia dels Autobusos Urbans de Terrassa a partir d’una hora abans de l’inici del partit i fins una hora després del final de qualsevol matx que el Terrassa FC jugui a l’Estadi Olímpic de Terrassa.
 9. Tallers Can Palet: els socis disposen de descomptes especials en planxa, pintura i mecànica. El mecànic, que també ofereix susbtitució de llunes, envernissat de fars i disposa de vehicle de cortesia, es troba al carrer Gasòmetre, 99 de Terrassa (93 786 20 58).
 10. Natalia's: els socis tenen un 5% de descompte en compres. La botiga de decoració floral se situa al carrer Isaac Peral, 36 de Terrassa (93 788 8035).
 11. Autogaratge DANI: els socis del Terrassa FC tenen un 10% de descompte en planxa, pintura, mecànica, pneumàtics i assegurances. El taller es troba al carrer Pasteur, 85 de Terrassa (93 788 66 69).
 12. Jordi Abad Jorba (Seguros - Hogar - Decesos): els socis i simpatitzants del Terrassa FC compten amb promocions especials (615 23 83 31).

PLANTILLA PREUS FB SEGONA VOLTA opt 

MÉS INFORMACIÓ:

ADULT: Majors de 25 anys. 

ESPECIAL: Jubilat/a, aturat/a, pensionista i jove de 18 a 25 anys.

PACK FAMILIAR: Nucli familiar de dos adults i com a mínim un menor de 18 anys.

GRADA JOVE: Els menors d'edat tenen el carnet de soci i l'accés als partits de lliga 19/20 a l'Estadi Olímpic de Terrassa totalment gratuït si entreguen degudament omplert el flyer de la Grada Jove a les oficines del club.

VIP: Accés exclusiu a la llotja i la Sala VIP de l'Estadi Olímpic de Terrassa durant el temps de descans.

CARNETS D'EMPRESA: Existeixen tres categories: EMPRESA PLATA (1 carnet de Tribuna i 2 carnets de General), EMPRESA OR (4 carnets de Tribuna) i EMPRESA VIP (3 carnets de Tribuna i 1 carnet VIP).

ENTRADA PARTIT DE LLIGAEls menors de 14 anys, sempre acompanyats per un adult, tenen l’entrada gratuïta.

la familia del terrassafc opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix