La presentació del futbol base del Terrassa FC, el 8 de gener

La presentació del futbol base del Terrassa FC, el 8 de gener

Diumenge 8 de gener de 2017, coincidint amb el primer partit de l’any del primer equip del Terrassa FC, se celebrarà a partir de les 15h la presentació oficial del futbol base del Terrassa FC.

Futbol base Dimarts, 13 Desembre 2016

Confirmada la data de la presentació oficial del futbol base del Terrassa FC. Diumenge 8 de gener de 2017 a les 15h, tindrà lloc a l’Estadi Olímpic de Terrassa, dues hores abans de l’inici del primer partit de lliga de l’any del primer equip del Terrassa FC, que jugarà davant el CF Montañesa, la presentació de tot el futbol base del Terrassa FC.

La convocatòria de tots els jugadors, familiars, coordinadors, entrenadors i altres membres dels cos tècnic de tots els equips del futbol base del Terrassa FC serà a les 15.00h a la Tribuna de l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Contra el Cerdanyola, xocolatada gratis per al futbol base

Diumenge 18 de desembre, aprofitant el derbi comarcal davant el Cerdanyola del Vallès FC, que el Terrassa FC jugarà el seu darrer partit de lliga de l’any a l’Olímpic i que se celebrarà la segona edició del #CapNenSenseJoguines que el club organitza juntament amb Supporters Gol Nord i Creu Roja Terrassa, el Terrassa FC repeteix l’experiència d’altres setmana i tornarà a convidar a berenar al seu futbol base.

Aquesta vegada, durant el descans contra el Cerdanyola, es repartirà xocolata calenta i melindros per a tots els jugadors del futbol base del Terrassa FC.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix