El Terrassa FC organitza amb Supporters Gol Nord una nova edició del #CapNenSenseJoguines

El Terrassa FC organitza amb Supporters Gol Nord una nova edició del #CapNenSenseJoguines

Diumenge contra el Cerdanyola del Vallès FC, tothom que entregui una joguina a Supporters Gol Nord obtindrà una entrada gratuïta per veure el partit.

Club Divendres, 09 Desembre 2016

El Terrassa FC celebra aquest diumenge contra el Cerdanyola del Vallès FC una nova edició del #CapNenSenseJoguines, la recollida solidària de joguines que des de l’any passat se celebra gràcies a la organització de la penya terrassista Supporters Gol Nord.

Amb l’objectiu de repetir l’èxit de 2015, el club uneix esforços amb els seus aficionats i Creu Roja Terrassa per organitzar un gran recapte de joguines aprofitant el derbi comarcal contra el Cerdanyola del Vallès i que les festes de Nadal es troben a girar la cantonada.

El matx contra el Cerdanyola, que serà l’últim partit de la primera volta del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió i també el darrer matx del 2016 a l’Estadi Olímpic de Terrassa, començarà com es habitual a les 17.00h. La recollida de joguines, però, ja serà possible des de 15.30h a l’accés de Tribuna.

La mecànica és ben senzilla. Tothom que entregui una joguina nova i no bèl·lica, rebrà una entrada totalment gratuïta per veure l’últim partit de l’any del Terrassa FC a l’Olímpic. Entre tots els participants, a més, durant el descans del matx se sortejarà un abonament del Terrassa FC per a la temporada 2017-18.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix