Raúl Torres i Dani Pujol, jugadors del primer equip i entrenadors dels Young Boys

Raúl Torres i Dani Pujol, jugadors del primer equip i entrenadors dels Young Boys

Defensen la samarreta del primer equip del Terrassa FC els caps de setmana, però entre setmana, a part de les quatre sessions d’entrenament amb la primera plantilla, encara tenen temps per dirigir als Young Boys, l’equip de jugadors de fins 5 anys del Terrassa FC.

Futbol base Divendres, 07 Octubre 2016

Són el Raúl Torres i el Dani Pujol i es mostren molt orgullosos del treball que fan amb aquest grup de nens que veuen en ells dos i en el jugador juvenil del Terrassa FC Pol Romero una font d’inspiració i algú amb qui fixar-s’hi. “Dividim els entrenaments en dos equips segons l’experiència i les habilitats de cadascun, però en tot moment l’objectiu és que s’ho passin bé mentre aprenen a jugar a futbol amb la resta de companys. Són molt petits i l’objectiu principal és que es diverteixin”, reconeix Dani Pujol.

Sobre el fet de fer d’entrenadors d’un equip tan jove, per a Raúl Torres tot plegat és molt positiu: “Poder ensenyar a aquests nens tot allò que l’experiència m’ha ensenyat durant aquests anys és molt gratificant”. Per a Dani Pujol “l’experiència és molt positiva”. “Encara és massa d’hora per fer-ne un balanç, però comencem a veure millores i el més important, tots surten molt contents i amb ganes de més”, amplia el lateral dret terrassista.

Els Young Boys s'entrenen dilluns i dijous de 17.30h a 18.45h

L’objectiu és acabar fent una lliga interna de futbol 5, però fins llavors, fins que els nombre de participants no sigui una mica més elevat (de moment el grup ja supera els 22 jugadors) els Young Boys juguen amistosos amb equips de la comarca. “Entrenem els dilluns i dimarts de 17.30h a 18.45h i fem petits exercicis amb un camp més reduït i unes pilotes i unes porteries més reduïdes. Qualsevol nen de 3 fins a 5 anys encara es pot apuntar, perquè els equips no es tanquen mai. Tothom és molt benvingut”, destaca Dani Pujol.

“Al final de cada entrenament juguem un partit de futbol, perquè els nens s’iniciïn mica en mica en el futbol i tinguin un primer contacte amb aquest esport”, destaca l’egarenc Raúl Torres.

Tots dos, a sobre, es mostren orgullosos per un altre motiu i fa referència a la relació tan directa amb els pares. “Indirectament, de passada, hem aconseguit que els pares i els nens vinguin a veure’ns més els partits del primer equip i s’enganxin al Terrassa FC i això també motiva molt”, diu Dani Pujol.

Si vols apuntar al teu fill als Young Boys del Terrassa FC només t’has de dirigir a les oficines del club (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h i dissabtes de 10.00h a 13.00h) i t’informarem sense cap tipus de compromís.

Més fotos dels Young Boys, aquí.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix