'Quedes convocat', nova campanya de captació de socis del Terrassa FC

'Quedes convocat', nova campanya de captació de socis del Terrassa FC

'Quedes convocat' és el nou claim del Terrassa FC per a la campanya de captació de socis per a la temporada 2017-18. Els preus dels carnets, congelats una temporada més.

Socis Dijous, 29 Juny 2017

La Sala VIP de l'Estadi Olímpic de Terrassa ha estat escenari aquest migdia de la presentació de la nova campanya de captació de socis del Terrassa FC per a la temporada 2017-18. L'acte, que ha comptat amb la presència del president de l'entitat terrassista, Jordi Cuesta, i dels jugadors del primer equip Àlex Fernández, Enric Vega i Carlos Martínez, ha desvetllat per fi el nou lema del Terrassa FC que agafarà el testimoni del "Batec terrassenc".

"Quedes convocat" és el nou 'claim' amb el que el Terrassa FC es dirigeix a tota la ciutat amb l'objectiu que es facin socis del Terrassa FC des de només 50€. "Des d’ara i fins a final de temporada. Estàs convocat amb el primer equip de la teva ciutat. Per a totes les jornades. Per a tots els partits. Tu que ets terrassista, quedes convocat", inclou un dels cartells de la campanya.

Els preus dels carnets de socis, que una temporada més es congelen i no patiran cap canvi respecte a campanyes anteriors, es dividiran en novament en dos: senyors/es (només 160€ a Tribuna, 70€ a General i 50€ a Gols) i especials per als aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys (només 100€ a Tribuna, 60€ a General i 50€ a Gols). Amb aquesta política, el Terrassa FC es confirma con un dels clubs amb els preus més econòmics de la categoria.

El carnet de la Grada Jove i els packs d'empresa continuen

Paral·lelament el club continuarà apostant per la Grada Jove, és a dir, per l'entrega totalment gratuïta del carnet del Terrassa FC a tots els menors de 18 anys i per la posada a la venda del carnet VIP a Tribuna per 900€ i de tres packs d'empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de general) per només 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 400€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per només 900€.

El carnet de soci del Terrassa FC, una temporada més, només inclourà l'accés gratuït als partits de lliga i de Copa Catalunya que el Terrassa FC disputi a l'Estadi Olímpic de Terrassa. Queden per tant, al marge els possibles partits de promoció a Segona Divisió B que el primer equip pugui disputar. Un any més l'objectiu del club serà tancar pacte de preus reduïts amb tots esl rivals de la categoria. Els socis del Terrassa FC es beneficiaran d'aquests acords de preus populars i dels descomptes en els possibles autocars que s'organitzin per facilitar el desplaçament de l'afició.

El preu de les entrades dels partits de lliga, que es continuaran disputant a les 17h, per als no socis també es congelen: només 10€ a Tribuna i només 5€ a Gols i General.

El Terrassa FC tanca la temporada 2016-17 amb un 36% més de socis

La nova campanya de socis s'engega després que el club tanques la temporada 2016-17 amb 868 socis i un 36% més respecte l'exercici anterior (557 abonats). En total, el club ha sumat al projecte 311 nous socis. Del total d'abonats de la temporada 2016-17, 681 socis són de pagament (250 i un 37% més respecte a les xifres de la 2015-16) i 187 pertanyen a la Grada Jove, que aquesta darrera temporada també ha aconseguit millorar els seus registres després de sumar 61 nous terrassistes (+22%)

Tenint en compte l'evolució del nombre de socis i de seguidors que es donen cita a l'Estadi Olímpic, fins a cinc partits de l'anterior temporada van superar els mil espectadors, des del Terrassa FC es confia en que es pot aspirar a arribar als mil abonats. Els partits de lliga contra el CF Pobla de Mafumet (2.374 espectadors), el CE Sabadell B (1.051), el Santfeliuenc FC (1.062) i la UE Vilassar de Mar (1.096) van ser els matxs de lliga que més assistents van reunir a l'Olímpic.

El màxim de temporada en assistència es va aconseguir durant el partit de tornada de la primera ronda dels 'play-off' d'ascens a Segona B davant l'Ontinyent CF quan uns tres mil espectadors (2.842 espectadors segons les xifres amb les que treballa el club) es van donar cita al camp del Terrassa FC per fer costat l'equip.

Ha arribat el dia. #QuedesConvocat.

TFCSOCIS17 18 opt

 

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix