El Terrassa FC organitza un autocar per acompanyar l’equip a Figueres

El Terrassa FC organitza un autocar per acompanyar l’equip a Figueres

Els homes d’Agustín Vacas juguen aquest diumenge a les 16.30h contra la UE Figueres l’avant penúltim partit de lliga de la temporada i el club posa en marxa l’autocar dels aficionats des de només 5 euros per facilitar el desplaçament de l’afició terrassista.

Socis Dilluns, 24 abril 2017

El Terrassa FC, després de guanyar cinc partits de forma consecutiva, acumular 497 minuts seguits sense encaixar cap gol i ocupar ja posicions de promoció a Segona B, organitza un autocar fins l’Estadi Municipal de Vilatenim de Figueres per només 5 euros (socis) o 8 euros (no socis) amb l’objectiu de facilitar el desplaçament de l’afició terrassista al camp altempordanès per veure el UE Figueres-Terrassa FC.

Per reservar una plaça, tothom que vulgui acompanyar l’equip a Vilateim només haurà de passar per les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h o de 16.30h a 20h, dissabte de 10h a 13h), facilitar nom i cognoms i abonar la quantitat de només 5 o 8 euros, segons si formes part o no del #batecterrasenc ❤. La tornada a Terrassa es produirà en acabar el matx.

L’autocar d’aficionats, que tancarà llistes el 29 d’abril a les 13h, sortirà diumenge 30 d’abril des de l’Avinguda Abat Marcet a les 11h, perquè així aquells que vulguin dinar a Figueres ho puguin fer amb total tranquil·litat. El preu del tiquet de l’autocar no inclou el preu de l’entrada.

En aquest sentit, el club va signar un acord de preus populars amb la UE Figueres, per tant tothom que ensenyi el seu carnet de soci o de la Grada Jove del Terrassa FC només pagarà 5€. En resum, si ets soci, et portem en autocar a Figueres i podràs veure el matx del Terrassa FC per només 10€. Si no tens el carnet del #batecterrassenc ❤ l’autocar i l’entrada et surt per 18€ (el preu de l’accés per als no socis és de 10€).

No t’ho pensis més! Viatja a Figueres amb l’afició del Terrassa FC i forma part de la marea vermella que diumenge envairà Vilatenim. Lluitem plegats per jugar a final de temporada els ‘play-off’ d’ascens a Segona B!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix