L’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC puja a Primera Divisió

L’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC puja a Primera Divisió

L’equip que entrena Toni Sallés goleja 5 a 1 el Sabadell Nord i ja és matemàticament campió de lliga i equip de Primera Divisió a falta de jugar l’última jornada.

Futbol base Diumenge, 21 Mai 2017

El futbol base del Terrassa FC acumula un nou èxit aquest cap de setmana. L’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC que juga al grup 12 de Segona Divisió s’ha proclamat campió de lliga i s’ha assegurat jugar la propera temporada a Primera després de la victòria signada davant el Sabadell Nord (5-1).

L’equip terrassista, que ha jugat el seu últim partit de lliga a l’Estadi Olímpic de Terrassa i ha signat un triomf gràcies a les dianes d’Uriel, Víctor Jurado, Iker Ballestero, Diego Mejías i un gol en pròpia porteria de Sergio Amo (25’), acabarà ocupant la primera posició a final de temporada.

Els nois de Toni Sallés, que sumen 73 punts, tres més que el CE Mercantil, segon classificat, són matemàticament campions de lliga, donat que en el cas de no puntuar en l’últim partit de lliga tenen guanyat el ‘gol average’.

L’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC suma 24 victòries, un empat i només quatre derrotes i és l’equip més golejador de la lliga amb 171 dianes. L’equip de Toni Sallés únicament ha encaixat 66 gols. Uriel Sabat, amb 43 gols, és el ‘pitxitxi’ de l’equip i segon màxim golejador de la lliga. Diego Mejías és el segon màxim realitzador de l’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC (i tercer de la categoria) amb 36 dianes.

Enhorabona, nois!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix