Si ets soci del Terrassa FC ara també tens 3 descomptes irresistibles!

Si ets soci del Terrassa FC ara també tens 3 descomptes irresistibles!

Els socis de pagament del Terrassa FC tenen des d'avui nous avantatges exclusius al centre Rapid Fit&Well i als restaurants Limón Limón Club i Con 2 Quesos pel simple fet de ser abonats 19/20 del primer equip terrassista.

Socis Dijous, 19 Setembre 2019

Aquesta temporada, fer-se soci de pagament del Terrassa FC i formar part de la família terrassista té recompensa. Si ja ets abonat 19/20 del primer equip del Terrassa o si encara no ho ets, però no t’acabes de decidir, tenim la solució: des d’avui tens tres avantatges que t’encantaran!

Vine ja a les oficines de l'Estadi Olímpic de Terrassa (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h i dissabtes de 10.30h a 13h) i demana els teus descomptes promocionals totalment exclusius per a gent com tu!

LIMÓN LIMÓN CLUB:

Els socis 19/20 han d'anar ja a gaudir del 50% de descompte que ofereix el restaurant Limón Limón Club (c/ de la Rutlla, 12). Presentant la teva targeta descompte pagaràs la meitat en plats i postres de la carta els dimecres i dijous (no aplicable a menús i begudes). Assaboreix ja els plats de la cuina mediterrània de fusió que ofereix el Limón Limón Club!

CON 2 QUESOS

Has d'anar ja a dinar o sopar al restaurant Con 2 Quesos (c/de La Palla, 11). T'obsequiaran de forma totalment gratuïta amb una ampolla de vi de colors si presentes el teu descompte de soci terrassista!

RAPID FIT&WELL

Has d’experimentar els beneficis de l'electroestimulació! Per ser soci del Terrassa FC tens una classe totalment gratuïta (valorada en 38€) al centre de Terrassa de Rapid Fit&Well situat al carrer La Rasa, 19. A més gaudeixes d'un 10% de descompte en totes les sessions!

 

Pensa que si ets soci de General/Gol i fas ús d'aquests tres descomptes, que de mitjana estan valorats en uns 80 euros, ja hauràs recuperat en forma d’experiències en establiments egarencs l’import del teu carnet de soci.

Aprofita’ls!

Visca la #famíliaTerrassaFC!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix