La Braseria regala un dinar a cada soci del Terrassa FC

La Braseria regala un dinar a cada soci del Terrassa FC

Només per ser soci de pagament del Terrassa FC gaudeix d'un dinar de dimarts a diumenge completament de franc a La Braseria.

Socis Dilluns, 27 Novembre 2017

Els socis del Terrassa FC estan d'enhorabona. El restaurant La Braseria situat al carrer Periodista Grané, 47 de Terrassa convida a un dinar completament de franc de dimarts a diumenge a tots els abonats de pagament del Terrassa FC (queden només exclosos, per tant, els socis de la Grada Jove).

Els abonats del Terrassa FC han de venir prèviament a recollir la seva invitació a les oficines de l'Estadi Olímpic de Terrassa (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h i dissabtes de 10h a 13h) amb el carnet del club i el seu DNI. Cal tenir en compte que per gaudir d'aquest dinar totalment gratuït és imprescindible fer reserva prèvia al telèfon 930 00 10 98. 

A partir del 29 de novembre, amb l'objectiu d'optimitzar l'entrega, el club començarà a repartir les primeres invitacions del desembre als 100 primers socis que vinguin a les oficines del club. Però no et preocupis, perquè hi haurà invitacions per a tots!

Bon profit i... esperem la teva fotografia a La Braseria amb el teu carnet del Terrassa FC a través de les xarxes socials!

xec braseria 1 opt

xec braseria 2 opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix