La Braseria regala un dinar a cada soci del Terrassa FC

La Braseria regala un dinar a cada soci del Terrassa FC

Només per ser soci de pagament del Terrassa FC gaudeix d'un dinar de dimarts a diumenge completament de franc a La Braseria.

Socis Dilluns, 27 Novembre 2017

Els socis del Terrassa FC estan d'enhorabona. El restaurant La Braseria situat al carrer Periodista Grané, 47 de Terrassa convida a un dinar completament de franc de dimarts a diumenge a tots els abonats de pagament del Terrassa FC (queden només exclosos, per tant, els socis de la Grada Jove).

Els abonats del Terrassa FC han de venir prèviament a recollir la seva invitació a les oficines de l'Estadi Olímpic de Terrassa (de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h i dissabtes de 10h a 13h) amb el carnet del club i el seu DNI. Cal tenir en compte que per gaudir d'aquest dinar totalment gratuït és imprescindible fer reserva prèvia al telèfon 930 00 10 98. 

A partir del 29 de novembre, amb l'objectiu d'optimitzar l'entrega, el club començarà a repartir les primeres invitacions del desembre als 100 primers socis que vinguin a les oficines del club. Però no et preocupis, perquè hi haurà invitacions per a tots!

Bon profit i... esperem la teva fotografia a La Braseria amb el teu carnet del Terrassa FC a través de les xarxes socials!

xec braseria 1 opt

xec braseria 2 opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix