El Terrassa FC engega la campanya de socis 23/24!

El Terrassa FC engega la campanya de socis 23/24!

El club obre les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa des d’aquest dilluns, 19 de juny, a les 9.30h per renovar el carnet de soci del Terrassa o donar-se d’alta i gaudir de tots els partits del primer equip terrassista a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Socis Diumenge, 18 Juny 2023

El Terrassa FC posa en marxa la promoció d’abonaments 23/24. Sota el claim “Forma part del Terrassa!” i a partir de les següents categories i tarifes, el club engega la campanya de socis de la tercera temporada de l’equip a Segona Federació amb la novetat d’incloure importants descomptes a la zona de General/Gol i amb l’objectiu d’assolir 1.000 abonats:

  • Adults: A partir de 25 anys. Només 200€ a Tribuna o 80€ a General/Gol (20€ més econòmic en aquesta zona del camp respecte la temporada passada).
  • Especial: Aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 24 anys. Només 150€ a Tribuna o 60€ a General/Gol (20€ més barat que l’any passat).
  • Reduït: Els menors de 18 anys i totes les persones amb +65% de discapacitat gaudiran d’un preu reduït de només 40€. Categoria només disponible a la zona de General/Gol (10€ més econòmic).
  • Futbol base: Per al nucli familiar format per dos adults amb fills jugant al club. Només 60€ a General/Gol.
  • Pack família: Per a un nucli familiar format per dos adults i accés als fills menors d’edat. Només 250€ a Tribuna o 120€ a General/Gol (30€ més econòmic en aquesta zona del camp respecte la temporada passada).

Amb aquest llançament, a través d'aquest enllaç de forma telemàtica i des de les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa, en horari de dilluns a dijous 16h a 20h i els divendres de 11h a 15h, es pot renovar o donar-se d’alta per gaudir del nou carnet de soci del Terrassa FC.

VENDA DE CARNETS PER A GRUPS

Tot grup, entitat o persona individual que compri 30 abonaments de General/Gol obtindrà 20 carnets més de franc. En aquells casos que ja s'hagi adquirit aquest primer paquet de 50 carnets al preu de 30 i es vulguin comprar més, el grup d'animació, entitat o persona individual rebrà gratuïtament 10 carnets de soci per cada 15 carnets que adquireixi.

preus carnets 23 24 terrassafc

ELS PACKS D'EMPRESA TAMBÉ CONTINUEN

Paral·lelament, el Terrassa FC segueix apostant una temporada més per la posada a la venda de tres packs d'empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per només 230€ (20€ més econòmic que la temporada passada), empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

PREUS DE LES ENTRADES I PROHIBIT EL MOVIMENT DE GENERAL/GOL A TRIBUNA

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l'accés gratuït a tots els partits de lliga 2023-2024 que l’equip disputi a l’Estadi Olímpic de Terrassa i descomptes i avantatges amb la família de patrocinadors, sponsors i col·laboradors del club.

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis seran les següents: l’accés a Tribuna tindrà un preu de 20€ i les entrades de General/Gol de 8€. Els menors de 14 a 17 anys continuaran tenint l’entrada per només 5€ a General/Gol. Els menors de 14, sempre acompanyats d'un adult, tindran l'accés gratuït.

Per evitar dubtes, no es permetrà el moviment des de l'àrea General/Gol a la zona de Tribuna sota cap circumstància, inclòs en cas de pluja.

Egarenc i egarenca, ha arribat el moment! Fes-te’n soci i forma part del Terrassa!

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix