El Terrassa FC subvenciona 5 euros de l’entrada contra l’AE Prat i organitza un autocar gratuït

El Terrassa FC subvenciona 5 euros de l’entrada contra l’AE Prat i organitza un autocar gratuït

El club posa en marxa aquesta campanya per facilitar i aconseguir reunir el màxim d’espectadors terrassistes al Municipal Sagnier.

Socis Dimecres, 26 abril 2023

El Terrassa FC de Jordi López, situat a només un punt de la zona de ‘play-off’ d’ascens a Primera Federació quan resten únicament tres partits per a la finalització de la lliga juga aquest diumenge (18h) al camp de l’AE Prat i el club vol aglutinar la màxima afició terrassista possible.

Per aquest motiu, el Terrassa posa a la venda a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa des d’aquest dijous, 27 d’abril, entrades anticipades a només 10 euros (en lloc dels 15 euros que costarà el dia de partit a les taquilles del club potablava) per als socis i aficionats del Terrassa FC que no es vulguin perdre el partit i organitza un autocar d’aficionats totalment gratuït per facilitar el desplaçament més massiu possible d’egarencs i egarenques a El Prat del Llobregat.

Tots els terrassistes que vulguin fer costat l’equip aquest diumenge, veure el matx del Terrassa FC al camp de l’AE Prat i beneficiar-se de les entrades a 10 euros i/o comptar amb una plaça per a l’autocar d’aficionats totalment gratuït, hauran de passar per les oficines del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic de Terrassa abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h i fer la seva reserva.

Aquest diumenge, tothom al Municipal Sagnier amb el Terrassa FC! Vibrem tots junts amb un marea vermella a El Prat del Llobregat! Vivim plegats aquest final de temporada!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix