Tota la informació que necessites saber per accedir avui a l’Estadi Olímpic de Terrassa

Tota la informació que necessites saber per accedir avui a l’Estadi Olímpic de Terrassa

L’entrada serà gratuïta i lliure per a tothom, però limitada a només 1.000 espectadors. El club obrirà portes a les 19h, una hora abans de l’inici del partit de fase d’ascens davant el Girona FC B.

Socis Dimecres, 12 Mai 2021

El Terrassa FC disputa aquesta tarda, a les 20h, a l’Estadi Olímpic de Terrassa i davant el Girona FC B, el cinquè partit de fase d’ascens a Segona RFEF. Amb l’objectiu que l’afició del Terrassa pugui gaudir amb totes les mesures de seguretat i higiene del partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase que el primer equip masculí terrassista jugarà, el club vol transmetre les següents mesures que es portaran a terme:

  • L’accés serà totalment gratuït i lliure per a tothom. No caldrà retirar prèviament cap entrada ni ticket. L’entrada al camp s’haurà de fer directament a través dels accessos que s’obriran.
  • Tal i com marca el Procicat, l'aforament estarà limitat a només 1.000 espectadors.
  • Els socis de pagament 20/21 del Terrassa FC tenen absolutament garantit l’accés a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Si ho acredita correctament a la porta, cap abonat es quedarà sense podrà entrar.
  • Finalment seran tres i no quatre els accessos que s’obriran: els dos de Tribuna (les portes que estan més a prop de l’avinguda Abat Marcet i la porta principal per on s’entra a les oficines, la més propera al Terrassasports) i l’accés situat a Gol Nord, al carrer dels Voluntaris.
  • El club obrirà portes a les 19h, una hora abans de l'inici del partit.
  • Tots els jugadors i entrenadors del futbol base, futbol femení i futbol sala que vulguin veure el partit hauran d’entrar per Gol Nord.
  • Absolutament tots els espectadors del partit hauran de signar la declaració de responsabilitat. Col·locarem còpies i bolígrafs en els tres accessos, però per evitar cues innecessàries i aglomeracions, qui porti el document ja imprès i signat alleugerà el procés d’entrada al camp i molt segurament s’evitarà fer cua. Aquí et pots descarregat el document!
  • Mesures antiCOVID-19: hi haurà control de temperatura i gel hidroalcohòlic per a tots els assistents a les portes dels tres accessos de l’Estadi Olímpic de Terrassa
  • El club fa una crida a tots els assistents perquè es respecti l’ús obligatori de la mascareta i es guardi la distància de seguretat entre tots els espectadors.
  • Un últim apunt per als socis i aficionats del Terrassa FC: necessitem que us deixeu la veu de principi a fi per animar l’equip.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix