Tota la informació que necessites saber per accedir avui a l’Estadi Olímpic de Terrassa

Tota la informació que necessites saber per accedir avui a l’Estadi Olímpic de Terrassa

L’entrada serà gratuïta i lliure per a tothom, però limitada a només 1.000 espectadors. El club obrirà portes a les 19h, una hora abans de l’inici del partit de fase d’ascens davant el Girona FC B.

Socis Dimecres, 12 Mai 2021

El Terrassa FC disputa aquesta tarda, a les 20h, a l’Estadi Olímpic de Terrassa i davant el Girona FC B, el cinquè partit de fase d’ascens a Segona RFEF. Amb l’objectiu que l’afició del Terrassa pugui gaudir amb totes les mesures de seguretat i higiene del partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase que el primer equip masculí terrassista jugarà, el club vol transmetre les següents mesures que es portaran a terme:

  • L’accés serà totalment gratuït i lliure per a tothom. No caldrà retirar prèviament cap entrada ni ticket. L’entrada al camp s’haurà de fer directament a través dels accessos que s’obriran.
  • Tal i com marca el Procicat, l'aforament estarà limitat a només 1.000 espectadors.
  • Els socis de pagament 20/21 del Terrassa FC tenen absolutament garantit l’accés a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Si ho acredita correctament a la porta, cap abonat es quedarà sense podrà entrar.
  • Finalment seran tres i no quatre els accessos que s’obriran: els dos de Tribuna (les portes que estan més a prop de l’avinguda Abat Marcet i la porta principal per on s’entra a les oficines, la més propera al Terrassasports) i l’accés situat a Gol Nord, al carrer dels Voluntaris.
  • El club obrirà portes a les 19h, una hora abans de l'inici del partit.
  • Tots els jugadors i entrenadors del futbol base, futbol femení i futbol sala que vulguin veure el partit hauran d’entrar per Gol Nord.
  • Absolutament tots els espectadors del partit hauran de signar la declaració de responsabilitat. Col·locarem còpies i bolígrafs en els tres accessos, però per evitar cues innecessàries i aglomeracions, qui porti el document ja imprès i signat alleugerà el procés d’entrada al camp i molt segurament s’evitarà fer cua. Aquí et pots descarregat el document!
  • Mesures antiCOVID-19: hi haurà control de temperatura i gel hidroalcohòlic per a tots els assistents a les portes dels tres accessos de l’Estadi Olímpic de Terrassa
  • El club fa una crida a tots els assistents perquè es respecti l’ús obligatori de la mascareta i es guardi la distància de seguretat entre tots els espectadors.
  • Un últim apunt per als socis i aficionats del Terrassa FC: necessitem que us deixeu la veu de principi a fi per animar l’equip.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix