Si tens menys de 18 anys, fes-te’n soci gratis del Terrassa FC

Si tens menys de 18 anys, fes-te’n soci gratis del Terrassa FC

Tots els menors de 18 de anys tenen l’oportunitat de fer-se socis del Terrassa FC de forma totalment gratuïta gràcies a la campanya Grada Jove que el club ha presentat aquesta setmana a l’Estadi Olímpic.

Socis Divendres, 13 Novembre 2015

L’únic requisit és ser menor d’edat i entregar a les oficines del club un flyer amb les dades personals i de contacte. Amb el carnet, els socis podran accedir de forma totalment gratuïta al Gol Nord als partits que el Terrassa FC i el Terrassa FC 1906 jugui a l’Estadi i beneficiar-se dels acords de preus reduïts que el club ha signat amb d’altres rivals de la categoria.

Durant una roda de premsa celebrada a la sala VIP de l’Estadi Olímpic, el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, acompanyat pel regidor de serveis socials, joventut i oci infantil, Noel Duque, i el responsable de l’àrea social del Terrassa FC, Xavi Estébanez, ha presentat la campanya ‘Grada Jove’. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Terrassa i es dirigeix a tots els joves menors de 18 anys que vulguin veure i animar el club de la ciutat des del Gol Nord de forma totalment gratuïta.

Pel simple fet de ser menor d’edat, el club dóna la possibilitat a tots els joves que ho vulguin a fer-se socis del Terrassa i accedir de forma totalment gratuïta als partits que el Terrassa FC i el Terrassa FC 1906 juguin a l’Olímpic. L’únic requisit per aconseguir el carnet és entregar a les oficines del club un flyer amb les dades personals. Així de senzill. Amb això tots els joves menors de 18 anys ja són socis del Terrassa FC!

L’acte va comptar amb l’apadrinament del migcampista i alhora jugador més jove del primer equip Manu Jiménez i amb la presencia del gerent de l’empresa ‘Al teu aire’, Marc Morán, patrocinador de la ‘Grada Jove’ del Terrassa FC.

Tots els menors de 18 de anys tenen l’oportunitat de fer-se socis del Terrassa FC de forma totalment gratuïta gràcies a la campanya Grada Jove que el club ha presentat aquesta setmana a l’Estadi Olímpic. L’únic requisit és ser menor d’edat i entregar a les oficines del club un flyer amb les dades personals i de contacte. Amb el carnet, els socis podran accedir de forma totalment gratuïta al Gol Nord als partits que el Terrassa FC i el Terrassa FC 1906 jugui a l’Estadi i beneficiar-se dels acords de preus reduïts que el club ha signat amb d’altres rivals de la categoria.

Durant una roda de premsa celebrada a la sala VIP de l’Estadi Olímpic, el president del Terrassa FCJordi Cuesta, acompanyat pel regidor de serveis socials, joventut i oci infantil, Noel Duque, i el responsable de l’àrea social del Terrassa FC, Xavi Estébanez, ha presentat la campanya ‘Grada Jove’. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Terrassa i es dirigeix a tots els joves menors de 18 anys que vulguin veure i animar el club de la ciutat des del Gol Nord de forma totalment gratuïta.

Pel simple fet de ser menor d’edat, el club dóna la possibilitat a tots els joves que ho vulguin a fer-se socis del Terrassa i accedir de forma totalment gratuïta als partits que el Terrassa FC i el Terrassa FC 1906 juguin a l’Olímpic. L’únic requisit per aconseguir el carnet és entregar a les oficines del club un flyer amb les dades personals. Així de senzill. Amb això tots els joves menors de 18 anys ja són socis del Terrassa FC!

L’acte va comptar amb l’apadrinament del migcampista i alhora jugador més jove del primer equip Manu Jiménez i amb la presencia del gerent de l’empresa ‘Al teu aire’, Marc Morán, patrocinador de la ‘Grada Jove’ del Terrassa FC.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix