El Terrassa FC obre preinscripcions 2020-2021 per als nous jugadors

El Terrassa FC obre preinscripcions 2020-2021 per als nous jugadors

Des de Young Boys fins a juvenils. Les categories inferiors del futbol base, el futbol femení i el futbol sala del Terrassa FC es preparen per a la nova temporada amb l'obertura de preinscripcions i reserves de places per als nous jugadors/es que vulguin formar part del club.

Futbol base Diumenge, 07 Juny 2020

Si el teu fill/a vol créixer i passar-s'ho bé jugant a futbol amb el Terrassa, aprendre i formar part de la #famíliaTerrassaFC, entrenar-se i jugar a l'Estadi Olímpic de Terrassa i defensar els colors de l'equip de la ciutat, envia'ns un mail i reserva plaça 2020-2021. Aquest tipus de preinscripció, que s'obre exclusivament per a les noves incorporacions, afecta a totes les categories, de Young Boys a juvenils, i seccions (futbol base, futbol femení i futbol sala) del Terrassa FC:

  • YUYU PALAFOX (futbol 7): Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • ÁLVARO FONT (futbol 11): Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • EZEQUIEL SEGURA (futbol femení): Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • DIEGO BLANCO (futbol sala): Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Molt aviat el club engegarà les inscripcions 2020-2021 per a tots els jugadors/es que ja formen part del Terrassa FC. Estigues molt atent a la pàgina web i xarxes socials oficials del Terrassa!

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix