El Terrassa FC i Dani Olmo s’uneixen aquest Nadal per celebrar un campus solidari

El Terrassa FC i Dani Olmo s’uneixen aquest Nadal per celebrar un campus solidari

El Campus Solidari Dani Olmo de Nadal aterra per primera vegada a l’Estadi Olímpic de Terrassa per celebrar la seva segona edició.

Futbol base Divendres, 13 Desembre 2019

 

Dirigit a infants nascuts entre 2004 i 2014, se celebrarà els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener en horari de 9h a 13.30h a l’Estadi Olímpic de Terrassa, té un preu de només 195€ (175€ per als germans) i té les places totalment limitades.

L’esdeveniment comptarà amb la visita de futbolistes i entrenadors professionals que explicaran les seves experiències en primera persona i estarà dirigit per entrenadors titulats UEFA PRO que s’encarregaran de desenvolupar les diferents sessions que es duran a terme i permetran que els assistents entenguin com és un entrenament professional, la importància del mètode i de la pròpia feina per aconseguir els objectius. L’acte comptarà evidentment amb la presència de l’egarenc i exterrassista Dani Olmo, actual jugador de el Dinamo de Zagreb, internacional absolut amb la Selecció Espanyola i capità de la sub-21.

Entre les novetats d’aquesta edició, el Campus Solidari Dani Olmo comptarà amb sessions de màster class pensades per a cadets d'últim any i juvenils (nascuts entre 2001 i 2004) que es duran a terme els dies 23, 27 i 30 de desembre i el 2 de gener de 15.30h a 17.30h per només 95€ (75€ per als germans).

cartell CAMPUS DANI OLMO opt

EN BENEFICI D'AFANOC

Entre les activitats que es desenvoluparan i es treballaran durant les sessions d’entrenament, destaquen: la tecnificació del futbol, les sessions de vídeo, els entrenaments específics, la importància d'una bona preparació física, la psicologia i l’esport. També es farà especial èmfasi en dos aspectes: l'anomenat 'entrenament invisible', que recull el valor de mantenir una bona nutrició i uns hàbits saludables, i la importància de la formació complementària, com per exemple, en idiomes, l'anglès.

En les màsters class, es duran a terme entrenaments d'alt rendiment i se centrarà en detalls molt específics i enfocats a grups reduïts per tal d'individualitzar al màxim el treball.

Tots els beneficis es destinaran a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), que des de 1987 treballa per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Per a més informació i inscripcions, fes clic aquí.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix