Set equips del Terrassa FC, imparables a la lliga amb ple de punts

Set equips del Terrassa FC, imparables a la lliga amb ple de punts

El primer equip femení, el Juvenil C, el Cadet A, l’Infantil D, l’Aleví F, el Benjamí B i el Benjamí G han guanyat tots els partits que han disputat. L’Infantil C i el Benjamí F, no han perdut cap matx.

Futbol base Dimarts, 14 Novembre 2017

Un Terrassa FC femení sense sostre

El primer equip femení del Terrassa FC lidera sobradament el grup 2 de la Primera Divisió. Les noies d’Óscar Quintana han guanyat els nou partits de lliga que s’han disputat fins al moment i ja superen en vuit punts les segones classificades, el Verdu-Vall del Corb, que van caure golejades per 4 a 1 a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Les guerreres del Terrassa FC, que encadenen dos partits amb la porteria a zero, són amb 43 dianes a favor i només vuit en contra, l’equip més golejador i el segon menys golejat de la lliga. Ainhoa Plaza és la màxima realitzadora de l'equip i de la lliga amb 15 dianes.

El Juvenil C ha guanyat els 6 partits

L’equip de Marc Giménez és un altre dels conjunts terrassistes que ha guanyat absolutament tots els partits de lliga. El Juvenil C del Terrassa FC, que encadena quatre partits amb la porteria a zero (i concretament, 391 minuts seguits invicte), és després de sis jornades l’equip menys golejat del grup 29 de Segona Divisió amb només dos gols encaixats.

Juanma Marcote i Cristian Pidelaserra són amb quatre dianes cadascun els ‘pitxitxis’ d’un equip que ve guanyar 3 a 0 la Penya Blaugrana Sant Cugat amb gols de Pau Granado (2) i Lluís Loan.

El Cadet A, líder amb un partit menys

Sis de sis. L’equip que entrenen l’Àlex Aznar i l’Albert Aragoncillo lideren el grup 5 de Primera Divisió (18 punts), amb tres punts d’avantatge respecte el segon (15), tot i haver jugar un partit menys. L’inici de lliga del Cadet A és brillant, ja que ha jugat sis partits, però només ha encaixa un gol.

Els terrassistes venen de golejar 4 a 0 el Gironella amb dianes d’Iker Martínez (19’), que és el màxim realitzador de l’equip amb 6 gols, Álvaro (27’), Marc Soler (43’) i Iker Mateu (50’).

L’Infantil C, quatre victòries i dos empats

L’equip de Pepe García ha disputat sis jornades (i només ha encaixat tres dianes) i segueix invicte. L’Infantil C del Terrassa FC, que se situa a quatre punts del líder, ha guanyat quatre partits i ha empatat dos (14 punts) i és un altre dels equips que ha signat un millor inici de temporada.

L’Infantil C, que juga al grup 49 de Segona Divisió, és un dels equips més forts com a local: 6 a 0 contra el Sant Pere Nord, 7 a 1 davant el Cerdanyola del Vallès i 5 a 0 contra la UE Rubí. Andreu Beltrán, 'pitxitxi' de l'equip amb 9 gols.

L’Infantil D, 18 punts de 18 possibles

Els nois d’Óscar Correia han signat un inici de lliga excel·lent. Els terrassencs, que han marcat 37 gols i només n’han encaixat 3, han fet ple de victòries. Tot i ocupar la segona plaça, l’Infantil D empata a punts amb el líder i suma tres punts d’avantatge respecte el tercer.

L’equip de Correia va signar la seva golejada més contundent el 22 d’octubre al camp de l’OAR Gràcia (0-18). Moha (7) i Diego Mejías (6), els jugadors que més dianes han marcat fins al moment.

L’Aleví F ha guanyat tots els partits

L’equip que entrena Enric Vega també és un dels conjunts del futbol base terrassista que ha signat un millor inici. L’Aleví F, que ha jugat un partit menys, ocupa la segona plaça de la classificació amb ple de triomfs (5/5) i un balanç golejador de 31 dianes a favor i només 8 en contra.

Els nois d’Enric Vega, que van guanyar 1 a 5 el Sant Cugat FC el cap de setmana passat, reben dissabte la visita de la Penya Blaugrana Ramón Llorens. Michael Reche és el màxim realitzador de l’equip amb 14 gols.

El Benjamí B, líder en solitari amb +5 respecte el segon

L’equip de Moha El Bachiri ha guanyat absolutament tot. El Benjamí B ha jugat set jornades i ha guanyat els set partits i se situa líder (21 punts) del grup 12 de Segona Divisió amb cinc punts ja d’avantatge sobre el segon (Jabac) i el tercer (CE Manresa), que empaten a 16 punts.

L’equip és a més a més el conjunt més golejador (42) i el segon menys golejat (11). Ahmed (8) i Marlon Brando (7) són els jugadors del Benjamí B que han marcat més gols.

El Benjamí F encara no ha perdut

Els nois de Fran Vega segueixen invictes del grup 34 de Tercera Divisió: quatre victòries i un empat i segons tot i haver jugat un partit menys. El Benjamí F, que és l’equip menys golejat amb només cinc dianes encaixades, és el tercer equip més realitzador amb 32 gols.

L’equip terrassista és un expert en guanyar partits a domicili: 2 a 7 contra el San Lorenzo, 1 a 9 a Vacarisses i 0 a 9 contra el Mirasol. Leo (9), segon màxim golejador de la lliga i 'pitxitxi' de l'equip.

El Benjamí G, 5 de 5

Els nois que dirigeix Juanjo Rebollo també ha signat un ple de triomfs i suma 15 dels 15 punts que s’han posat en joc. El Benjamí G, que ocupa la segona posició, empatat a punts amb el primer (Maurina Egara) degut a la diferència de gols, ve guanyar a domicili el Barberà Andalucía per 0 a 5.

L’equip només ha encaixat cinc gols i ha marcat ja 29 dianes. Àlex Saez (7) i Adrià Van Boven (6) són els jugadors del Benjamí G del Terrassa FC que han marcat més gols.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix