La presentació del futbol base acollirà una Masterclass de Zumba dirigida pel gimnàs Star's Gym Padel Club

La presentació del futbol base acollirà una Masterclass de Zumba dirigida pel gimnàs Star's Gym Padel Club

L'activitat començarà a les 13.45h i es veurà acompanyada pel sorteig de marxandatge del gimnàs de Parc Vallès. La presentació arrencarà a les 12h i el Terrassa FC-UE Sant Andreu, a les 16h.

Futbol base Dimecres, 25 Octubre 2017

La presentació de tots els equips del futbol base del Terrassa FC i l'EF Bonaire i les noves seccions de futbol femení i futbol sala comptarà aquesta edició amb una activitat molt especial.

Just després de la desfilada de tots els jugadors terrassistes i del Bonaire, i de la tradicional foto de família de tots els equips amb els entrenadors i coordinadors de totes les categories, que aquest any es preveu espectacular, ja que tots els protagonistes ocuparan els seients de la zona General de l'Estadi Olímpic de Terrassa, el gimnàs Star's Gym Padel Club organitzarà una Masterclass de Zumba molt familiar i adaptada a tots els públics a la gespa del camp.

Star's Gym Padel Club sortejarà premis entre els participants

L'activitat, que començarà a les 13.45h i tindrà una duració aproximada de 30 minuts, es veurà acompanyada pel sorteig de marxandatge i d'altres sorpreses que té preparat el gimnàs de Parc Vallès per als participants. Sens dubte, la Masterclass es presenta del tot necessària per passar una bona estona tots junts, jugadors, entrenadors i famílies, i, de passada, cremar les calories de la botifarrada del Terrassa FC, que se celebrarà abans del partit que enfrontarà el Terrassa FC amb la UE Sant Andreu, i que de forma excepcional s'avança a les 16h.

Des del club animem a participar a la Masterclass de Zumba del gimnàs Star's Gym Padel Club a tots els pares, mares, familiars i a la resta d'acompanyants dels jugadors del futbol base, el futbol femení i el futbol sala del Terrassa FC i l'EF Bonaire que vindran a la presentació. Recordeu venir amb roba còmoda i lleugera i portar la càmera de fotos per immortalitzar el moment que surti el vostre fill o filla, clar.

De cara al partit que jugarà el primer equip contra la UE Sant Andreu a les 16h, tots els familiars i acompanyants dels jugadors del futbol base que assisteixin a la presentació podran entrar i sortir de l'Estadi Olímpic quan vulguin i tindran l'accés totalment gratuït per poder veure el matx.

Els tiquets per a la botifarrada, ja a la venda

Paral·lelament, des d'avui 25 d'octubre i just quan falta una setmana per a la celebració de la presentació oficial dels equips del Terrassa FC i l'EF Bonaire, ja es poden adquirir a les oficines de l'Estadi Olímpic els tiquets per gaudir de la botifarrada que el club organitzarà després de la presentació i la Masterclass de Zumba. El preu dels tiquets, que inclouen entrepà de botifarra i refresc o cervesa, és de només 3 euros.

L'horari de les oficines del Terrassa FC per adquirir els tiquets de la botifarrada és de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h i dissabte de 10h a 13h.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix