Guillem Farré, Àlex Aznar i Pol López s’incorporen a l’organigrama del futbol base del Terrassa FC

Guillem Farré, Àlex Aznar i Pol López s’incorporen a l’organigrama del futbol base del Terrassa FC

El Terrassa FC fitxa tres cares noves per coordinar el futbol 11 (cadet i infantil) i l’etapa alevins i per dirigir la nova Àrea de Metodologia d’Entrenament del futbol base.

Futbol base Dimarts, 20 Juny 2017

Àlex Aznar Garcia (17/01/1993) s’incorpora al Terrassa FC provinent del CE Mataró com a nou coordinador de futbol 11 de les etapes cadet i infantil i com a entrenador del Cadet A. Aznar, que ha desenvolupat les funcions d’entrenador al CE Mataró durant les últimes cinc temporades, ha estat tècnic de l’Aleví Preferent (2014-15), de l’Infantil Primera (2015-16), aconseguint l’ascens de categoria, i de l’Infantil de Divisió d’Honor (2016-17), classificat per la Copa Catalunya.

Durant el període 2009-12 va ser entrenador de prebenjamins i benjamins a la UE Vilassar de Mar. Com a futbolista, va jugar al Juvenil de Divisió d’Honor del CE Mataró i, com a amateur, a la UE Mollet CF de la Primera Catalana i al CE Mataró de la Segona Catalana.

Pol López Majó (06/03/1993) és la segona nova cara que s’incorpora al futbol base del Terrassa FC. Ho fa com a coordinador de l’etapa alevins i com a entrenador de l’Infantil A. López, que és tècnic superior d’Activitats Fisicoesportives al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès i entrenador de nivell II, s’incorpora al Terrassa FC procedent del Cadet A del San Cristóbal i del Cadet de Divisió d’Honor de la UFB Jàbac i Terrassa.

Anteriorment ha desenvolupat les funcions de primer entrenador al Benjamí B de Primera Divisió del Jàbac i de segon entrenador del Cadet B Preferent del Jàbac (2014-15) i de segon entrenador a l’Infantil A de Divisió d’Honor del Jàbac (2013-14). Els primers anys d’entrenador de Pol López es troben lligats a la figura del tècnic del RCD Espanyol Sergio Espejo.

Guillem Farré Villena (12/04/1986) és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Màster en Preparació Física d’Alt Rendiment en Esports Col·lectius i entrenador de futbol de nivell II i s’incorpora al futbol base del Terrassa FC per dirigir un departament totalment nou: l’Àrea de Metodologia d’Entrenament del futbol base del Terrassa FC. Farré compatibilitzarà aquesta funció amb la de preparador físic del Juvenil A que dirigirà Kiku Parcerisas.

El nou responsable de la Metodologia d’Entrenament del futbol base del Terrassa FC fitxa per l’entitat terrassista després d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió amb la UA Horta, on ha desenvolupat les funcions de preparador físic les dues últimes temporades. La temporada 2016-17 també va ser preparador físic del Juvenil Nacional de la UE Mollet CF.

Jaume Ventura continuarà una temporada més com a secretari tècnic del futbol base del Terrassa FC, Juqui com a coordinador general, Pablo Mazzariello com a coordinador del futbol base, Nico Ordóñez com a coordinador de futbol 7, Pol López com a coordinador de futbol 7 de l’etapa alevins, Miguel Ángel Álvarez com a coordinador de l'àrea de porters i Oscar Garcia com a scouting del futbol base. Kiku Parcerisas, que serà l’entrenador del Juvenil A tal i com es va anunciar a principis de mes, ja exerceix les funcions de director esportiu del futbol base del Terrassa FC.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix