Kiku Parcerisas s’incorpora al Terrassa FC com a director esportiu del futbol base

Kiku Parcerisas s’incorpora al Terrassa FC com a director esportiu del futbol base

Parcerisas, que fitxa pel Terrassa FC procedent del Juvenil del CF Mollet UE, també serà l’entrenador del Juvenil A del Terrassa FC.

Futbol base Divendres, 02 Juny 2017

El futbol base del Terrassa FC es reforça. Kiku Parcerisas (Santa Eulalia de Ronçana, 09/03/1990) fitxa pel Terrassa FC com a nou director esportiu del planter terrassista i nou entrenador del Juvenil A terrassista en substitució de Lluís Ros.

Parcerisas, que aquesta darrera temporada ha dirigit el Juvenil del CF Mollet UE a la Lliga Nacional, és un home de futbol jove però amb molta experiència, ja que ha entrenat l’Infantil de Divisió d’Honor del CE Mataró –club del qual també es va fer càrrec de la coordinació del seu futbol base– i ha desenvolupat les funcions d’entrenador durant set temporades a la UE Sant Andreu, on Parcerisas va entrenar el Cadet de Divisió d’Honor, l’Aleví Preferent i va ser responsable de la coordinació del futbol 11 i futbol 7 del club quatribarrat.

El santaeulalienc també és un home amb experiència com a jugador de futbol. Kiku Parcerisas, que iniciar la seva carrera futbolística a les categories inferiors de l’EC Granollers, el RCD Espanyol i la UE Sant Andreu, ha defensat les samarretes del CE Mataró, el CD Montcada, el CE Vilassar de Dalt i el CF Mollet UE (tots a Primera Catalana) i ha jugat a Tercera Divisió amb el CF Muntanyesa i la UDA Gramenet.

PATROCINADORS PRINCIPALs

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORScentre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix