El Benjamí E del Terrassa FC guanya (1-10) i ja és campió de lliga

El Benjamí E del Terrassa FC guanya (1-10) i ja és campió de lliga

A falta de celebrar-se l’última jornada de lliga, l’equip que entrena Moha és matemàticament campió de lliga i jugarà a Segona Divisió la propera temporada.

Futbol base Diumenge, 21 Mai 2017

El Benjamí E del Terrassa FC de Moha El Bachiri ja és matemàticament campió del grup 26 de Tercera Divisió a falta de celebrar-se l’últim partit de lliga. L’equip vermell, que ahir va golejar a domicili l’EFB Ripollet (1-10), s’ha assegurat acabar la lliga en primera posició i pujar de categoria.

Van Boven (3), David Navarro (2), Jan Rabasa, Adrià Riera, Marlon Brando, Ahmed i Adrián Soria han estat els golejadors de la victòria del Benjamí E al Camp Indutrial de Ripollet que ha confirmat l’ascens directe a Segona Divisió i que representa el primer títol de lliga i ascens que s’adjudica aquesta temporada el futbol base del Terrassa FC.

El conjunt que entrena Moha ocupa la primera posició amb 73 punts, tres més que l’Escola de Futbol Montcada, que suma 70, però tot i aquesta diferència de punts el Benjamí E s’ha assegurat ser campió, ja que en el cas que de no puntuar contra el CF Ripollet el proper cap de setmana, els vermells tenen el gol-average guanyat.

El Benjamí E del Terrassa FC acumula un espectacular balanç de 24 victòries, un empat i només dues derrotes i 162 gols a favor i 24 en contra. David Navarro, amb 33 gols en 25 partits, és el ‘pitxitxi’ de l’equip i tercer màxim golejador de la lliga.

Enhorabona, equip!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix