Sis equips del Futbol Base del Terrassa FC lideren les seves lligues amb ple de victòries

Sis equips del Futbol Base del Terrassa FC lideren les seves lligues amb ple de victòries

El Juvenil A, el Cadet A, l’Infantil A, l’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC, l’Aleví D i l’Aleví G no han pogut començar amb millor peu la lliga. Tots sis equips lideren els seus grups amb 9 punts de 9 possibles.

Futbol base Dimecres, 19 Octubre 2016

Bones notícies al Futbol Base del Terrassa FC. Només s’han celebrat tres jornades, però ja hi ha sis equips que lideren la classificació de les seves respectives lligues amb 9 punts de 9 possibles. Són el Juvenil A, el Cadet A, l’Infantil A, l’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC, l’Aleví D i l’Aleví G.

 

Juvenil A: líders en solitari

L’equip de Lluís Ros lidera el grup 6 de Primera Divisió Juvenil després de guanyar tots els partits de lliga que s’han celebrat. Amb 9 punts de 9 possibles, el Juvenil A acumula 10 gols a favor i només un contra després de guanyar 3-0 el Mercantil, golejar 0-5 el Can Parellada i superar 1-2 a l’Avià, amb penal aturat per Àlex Segura al minut 94 inclòs. Marc Aguilar (3), Gerard Avila (2), Andrei, Albert Aragoncillo, David Virgili, Guti i Ruben González, autors de les dianes terrasistes del Juvenil A.

 

Cadet A: només dos gols en contra

El Cadet A també ha guanyat tots els partits que ha jugat aquesta temporada i suma 9 punts (13 gols a favor i només dos en contra). L’equip de Toni Sallés, que és líder del grup 5 empatat a punts amb el CE Berga, però ocupa la segona posició per ‘gol average’, va guanyar 1-3 al camp del Maurina Egara, va golejar 5-0 el CE Manresa i 5-1 la UD San Lorenzo. Juanma Marcote (4), Cristian Pidelaserra (2), Xavi Duran (2), Sobrevia, Alberto Mejías i Iñaki Jornet, golejadors del Cadet A.

 

Infantil A: dos partits seguints marcant 9 gols

L’Infantil A també he fet ple de victòries amb 9 punts de 9 possibles i un balanç de 22 gols a favor i només dos en contra al grup 32 de Segona Divisió. Els jugadors de Juan Menor van superar 4-0 el Matadepera i van golejar 1-9 el Pueblo Nuevo i 9-1 el Can Parellada. L’Infantil A, a més a més, és l’equip que més gols ha marcat i que menys ha encaixat. Alexander (11), Guillermo (4), Pablo Carmona, Eric Tompkins, Marc Riera (3), Tarik, Eric Martínez i Pau García, autors dels gols de l’Infantil A.

 

Aleví A del Bonaire del Terrassa FC: sis jugadors ja han vist porteria

L’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC també és líder del grup 12 de Segona Divisió, tot i que empatat a punts amb el Cerdanyola del Vallès, el Sabadell Nord i el Sant Cugat Esport. El ‘gol average’ situa de moment l’equip de Toni Sallés en la segona plaça amb un balanç de 16 gols a favor i 7 en contra. L’Aleví A del Bonaire del Terrassa FC es va estrenar amb victòria (4-5) al camp de l’Olímpic Can Fatjo, va golejar 7-2 el Mercantil i va guanyar 1-4 la Penya Blaugrana Sant Cugat. Han vist porteria amb la samarreta del Terrassa FC: Diego Mejías (6), Uriel Sabat (3), Iker Ballestero (2), Víctor Llinas (2), Miki Hidalgo (2) i Iker Ramón.

 

Aleví D: primera posició empatats amb el Can Trias

L’Aleví D de Gerard Font és el primer classificat del grup 29 de Tercera Divisió amb tres triomfs de tres possibles. Sumen 14 gols a favor i quatre en contra amb la següent ratxa: 5-1 contra l’Olímpic Can Fatjo, 2-6 al camp de la Penya Blaugrana Castellbisbal i 3-1 davant el Juan XXIII. Pep Marcet (5), Francisco Javier (3), Adrián Calzado (3) Mohamed (2) i Adrià Matarín, golejadors de l’Aleví D.

 

Aleví G: 34 gols a favor

L’Aleví G de Pedro Ramiro, que juga al grup 33 de Tercera Divisió, també ocupa la primera posició amb nou punts i un balanç de 34 gols a favor i 5 en contra. L’equip terrassista de Ramiro va golejar 7-1 el Ripollet, 4-10 el Cerdanyola del Vallès i 17-0 el Junior. Raúl Lordán (10), Xavi Ros (7), Alejandro Martínez (6), Ian Delgado (5), David de la Cruz (3), Alex Salvador (2) i Sergi Sánchez, autors dels gols de l’Aleví G.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix