Óscar García s’incorpora a l’organigrama del Futbol Base del Terrassa FC per potenciar la captació

Óscar García s’incorpora a l’organigrama del Futbol Base del Terrassa FC per potenciar la captació

Óscar García Carmona fitxa pel Terrassa FC com a scouting del Futbol Base per millorar la coordinació i captació de nous jugadors per al club terrassista segons les necessitats dels entrenadors i coordinadors de cada categoria.

Futbol base Dimarts, 11 Octubre 2016

Amb una experiència de vuit anys com a entrenador de Futbol Base, Óscar Garcia (29/09/1985) va formar part del cos tècnic de l’Aleví de primer any de la UFB Jàbac i Terrassa durant set temporades i la campanya passada, junt amb Pablo Mazzariello, l’scouting del primer equip, de l’Infantil Preferent també del Jàbac. A partir d’ara, però, s’encarregarà de la captació de nens des de Benjamins fins a Juvenils per al Futbol Base del Terrassa FC, tot fent més èmfasi en les categories d’Alevins, Infantils i Cadets, i començar a preparar d’aquesta forma la temporada 2017-18.

“Actualment, els clubs que tenen un Futbol Base molt potent comencen a fer moviments al febrer. Ningú s’espera al juny. Per tant, s’ha de començar ja a mirar i això faré juntament amb el coordinador general del Futbol Base del Terrassa FC [Juqui]”, remarca Óscar García.

“El més habitual és que cada entrenador configuri el seu equip juntament amb el seu coordinador. Tret dels grans clubs catalans de Futbol Base, no existeix la figura d’scouting com a tal que doni suport als entrenadors. A partir d’ara el Terrassa FC incorpora aquest automatisme. Treballaré de forma directa amb els entrenadors i coordinadors per conèixer les seves necessitats i potenciar més el Futbol Base del Terrassa FC”, destaca Óscar.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix