Juli García, nova responsable del Terrassa FC femení

Juli García, nova responsable del Terrassa FC femení

La barcelonina ja és la màxima responsable del Terrassa FC femení i entrenadora del primer equip femení terrassista en substitució d’Ezequiel Segura i Jose Antonio Ruiz, respectivament. 

Futbol base Dijous, 26 Mai 2022

Juli García Villar (01/07/1988) es converteix en la primera entrenadora del primer equip femení del Terrassa FC i nova coordinadora de l’àrea del futbol femení terrassista.

Amb experiència com a tècnica a equips com el RCD Espanyol, el CE Seagull, la Fundació Marcet, el CF Damm i el CF Montañesa, entre d’altres,  Juli García arriba al Terrassa FC per dirigir el primer equip femení 22/23 a Preferent i per ser la màxima responsable del Terrassa femení i tots els equips que formen part de les categories inferiors.

Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Preparació física, prevenció i recuperació de lesions al futbol, és especialista universitària en coaching esportiu, té el nivell III en futbol i és professora de la FCF, entre d’altres estudis i formacions acadèmiques.

En els pròxims dies, el club anunciarà la resta d’staff tècnic que formarà part del Terrassa FC femení 22/23.

INSTAGRAM

El Terrassa FC vol agrair la dedicació i el treball que el tècnic Jose Antonio Ruiz García i el segon entrenador Marc Garrell Guirado han demostrat al llarg d’aquesta temporada al capdavant del primer equip femení a Preferent.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix