Tots els equips del Terrassa FC inicien les competicions el cap de setmana del 20-21 de març

Tots els equips del Terrassa FC inicien les competicions el cap de setmana del 20 i 21 de març

A continuació reproduïm la circular de la Federació Catalana de Futbol repecte a la represa de les competicions cadets i inferiors.

Futbol base Dijous, 11 Març 2021

Posem en el vostre coneixement que el Govern de la Generalitat ha anunciat en data d’avui que a partir del proper dia 15 de març queden autoritzades les competicions federades de menors de 16 anys, que en el cas del futbol i futbol sala corresponen a les categories de cadets i inferiors.

En conseqüència, i pel que fa a les competicions de menors de 16 anys, s’estableix el següent:

A)  MODALITAT DE FUTBOL SALA

El cap de setmana del 20 i 21 de març es reprendran les competicions oficials en les categories de cadets i inferiors.

B)  MODALITAT DE FUTBOL

El cap de setmana del 20 i 21 de març es reprendran les competicions oficials en les categories de cadets i inferiors, però tenint en compte el poc temps disponible per a la preparació de les mateixes, s’ajornen d’ofici els partits corresponents a aquell cap de setmana, tret que els clubs, de comú acord, manifestin per escrit la seva voluntat de disputar l’encontre que correspon.

Així mateix, cal tenir en compte les següents disposicions:

1. CONDICIONS DE LA REPRESA DE LES COMPETICIONS: Les competicions es reprenen de conformitat amb les adaptacions dels Plans de Competicions aprovades el passat mes de desembre (Circulars núms. 25 i 27), amb la disputa d’una única volta o fase i els efectes classificatoris d’ascensos i descensos especificats en els indicats Plans de Competicions si es completen tots els partits. Així mateix, cal tenir present l’adaptació del Reglament General al nou format de competicions, comunicat a través de la Circular núm. 34.

2. PARTITS AMISTOSOS: Els equips participants en les competicions autoritzades poden acordar partits amistosos de preparació per al reinici dels campionats a partir del dia 15 de març.

 

3. PRESÈNCIA DE PÚBLIC: Queda autoritzada la presència de públic en els encontres de totes les categories d’àmbit territorial, amb un aforament del 50% en els partits celebrats a l’aire lliure i un aforament del 30% en els partits celebrats en espais interiors. L’accés de públic haurà de complir les especificacions del Protocol per a minimitzar el risc de contagi de COVID-19 de l’FCF.

4. MOBILITAT COMARCAL: Els desplaçaments de les persones que participen en les competicions autoritzades estan permesos més enllà de la limitació de mobilitat comarcal. Per a justificar aquests desplaçaments caldrà disposar del certificat d’autoresponsabilitat i d’una còpia de la llicència federativa.

5. TOC DE QUEDA: El toc de queda entre les 22:00 hores i les 06:00 hores continua vigent, motiu pel qual els horaris dels partits hauran d’adaptar-se per tal que l’equip visitant pugui efectuar el retorn dins de la franja horària permesa.

6. ÚS DE VESTIDORS: S’autoritza l’ús de vestidors de forma excepcional, i hauran d’utilitzar-se segons les disposicions del Protocol per a minimitzar el risc de contagi per COVID-19 publicat a través de la Circular núm. 35. Tot i això, es recomana que en la mesura del possible s’eviti la seva utilització.

7. COMUNICACIÓ DE RETIRADES: Es concedeix un termini de 5 dies perquè els equips que no vulguin o no puguin participar en la represa de les competicions ho comuniquin per escrit al Departament de Competició corresponent, sense que aquesta retirada tingui cap conseqüència disciplinària sempre que l’equip militi a l’última divisió de cada categoria. Per tant, la comunicació s’haurà d’efectuar a molt tardar fins al proper dimarts dia 16 de març.

8. CASOS POSITIUS DE COVID-19: En el cas que en el sí d’un equip es doni un cas de contagi per COVID-19, el club ho ha de notificar de forma urgent a l’FCF a través del formulari de notificació de positius, que teniu disponible a la portada de la intranet del vostre club, accedint al requadre “Gestió COVID-19”.

 
 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 
SOFAGRUP opt 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix