David Virgili jugarà la pretemporada amb el primer equip

David Virgili jugarà la pretemporada amb el primer equip

L’egarenc, que acaba de tancar la seva etapa de juvenil, s’incorporarà a la pretemporada que el Terrassa FC 17-18 iniciarà el 17 de juliol.

Terrassa FC Divendres, 09 Juny 2017

Del Juvenil A del Terrassa FC al primer equip. David Virgili Fernández (30/09/1998) formarà part de la pretemporada del Terrassa FC 17-18 que donarà el tret de sortida d'aquí 38 dies.

Aquest mitja punta egarenc que també pot actuar d'extrem dret és el màxim golejador del Juvenil A terrassista amb 18 gols, i cinquè màxim realitzador de la lliga del grup 6 de Primera Divisió, i té confirmada la seva participació en les sessions d’entrenaments preparatòries que el Terrassa FC de Cristian García començarà el 17 de juliol.

Virgili es va incorporar aquesta darrera temporada al Juvenil A del Terrassa FC de Lluís Ros provinent del CP San Cristóbal, però també ha passat pel CE Mercantil, el CE Manresa i la UFB Jàbac i Terrassa.

La plantilla del Terrassa FC 17-18, que ja està configurada per 13 jugadors, estarà formada per cinc jugadors de la passada campanya amb contracte (Raúl Torres, Ortega, Nils Puchades, Uri Vives i Enric Vega), per quatre noves incorporacions (Toro, Sergi Valls, Dani Sánchez i Guzmán) i pels recentment renovats Àlex Fernández, David López, Guti i Amantini.

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix