Àlex Fernández, David López i Guti renoven amb el Terrassa FC

Àlex Fernández, David López i Guti renoven amb el Terrassa FC

Els tres jugadors es converteixen en les tres primeres renovacions de la temporada i s’afegeixen a Raúl Torres, Nils Puchades, Ortega, Uri Vives i Enric Vega, que també continuen un any més.

Terrassa FC Dimecres, 07 Juny 2017

El Terrassa FC ha signat la renovacions de tres jugadors de la plantilla del primer equip. Es tracta dels egarencs Àlex Fernández i David López i del barceloní Guti.

Àlex Fernández (11/12/1990) continuarà lligat una temporada més al Terrassa FC. Després d’haver jugat 37 partits oficials i 3.103 minuts entre partits de lliga i els dos matxs de ‘play-off’, l’egarenc i tercer jugador de la plantilla amb més minuts disputats per darrera Ortega i Amantini formarà part de la plantilla del Terrassa FC 17-18.

El migcampista terrassenc es va incorporar el 9 de juny del 2016 al Terrassa FC i ha estat un dels jugadors indiscutibles per a Toni Rodríguez i Agustín Vacas. Procedent del CE Europa, però format a les categories inferiors del Terrassa FC, l’egarenc havia jugat amb anterioritat al CF Badalona, l’AD Ceuta, la Peña Sport Tafalla i l’Osasuna B, tots a Segona Divisió, i al FC Santboià i la UE Rubí, a Tercera.

David López Morillo (10/01/1987) també renova el seu contracte amb el Terrassa FC. El terrassenc ha participat en un total de 32 partits oficials aquesta temporada i ha defensat la samarreta del Terrassa FC durant 2.742 minuts. Aquest comptador, però, continuarà augmentant al menys una temporada més donat que formarà part del Terrassa FC 17-18.

El defensa egarenc, que es va incorporar al Terrassa FC el 13 de juny del 2016 procedent del CE Europa, on havia disputat un total de 25 partits, va créixer com a juvenil al FC Barcelona, i ha jugat, entre d’altres, a la UE Rubí, el Cerdanyola del Vallès FC, la UE Rapitenca i el CF Sporting Mahonés de la Tercera Divisió, i a la SD Lemona de la Segona B.

La continuïtat d’Àlex Gutiérrez Palomar ‘Guti’ (11/03/1994) representa la tercera renovació confirmada. El defensa, que a la temporada 2015-16 va jugar 35 partits i va signar dos gols al CD Masnou, va créixer com a jugador al CE Europa fins a la seva etapa de juvenil, moment en que va fitxar per la UE Cornellà.

Des del 16 de juny del 2016 és jugador del primer equip del Terrassa FC i ho continuarà sent, com a mínim, fins el 30 de juny del 2018. Guti ha jugat un total de 29 partits oficials aquesta temporada i ha intervingut en un total de 1.137 minuts. 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix