Raúl Torres, Ortega, Nils Puchades, Enric Vega i Uri Vives formaran part del Terrassa FC 17-18

Raúl Torres, Ortega, Nils Puchades, Enric Vega i Uri Vives formaran part del Terrassa FC 17-18

Fins a quatre jugadors de l’actual plantilla del primer equip tenen totalment assegurada la seva continuïtat la propera temporada al Terrassa FC. El cedit Enric Vega tornarà a casa.

Terrassa FC Dimarts, 06 Juny 2017

Van signar dos anys de contracte i el club compta amb ells. Raúl Torres, Ortega, Nils Puchades i Uri Vives continuaran la propera temporada en el Terrassa FC. L’egarenc cedit al CF Muntanyesa Enric Vega tornarà a casa.

Raúl Torres (24/04/1989), ‘pitxitxi’ de l’equip amb 10 dianes i 2.444 minuts disputats aquesta temporada continuarà un any més lligat al Terrassa FC. L’egarenc i quart capità del primer equip del Terrassa FC i que ha participat en 30 partits d’aquesta campanya va fitxar pel Terrassa FC procedent del CE L’Hospitalet de Segona Divisió B, però amb anterioritat va jugar el CF Badalona, la Cultural Leonesa, el Lanzarote o el Burgos tots també a Segona B.

La porteria terrassista no patirà canvis. Els dos porters vermells continuaran un any més defensant el marc menys golejat de la lliga. Ortega, titular en els 38 partits de lliga i dos de promoció a Segona Divisió que l’equip ha disputat aquesta temporada, ha participat en els 3.600 minuts de competició oficial que el Terrassa FC ha jugat. Amb 28 dianes, el Zamora del grup cinquè de Tercera Divisió seguirà defensat la porteria terrassista la propera campanya, després de superar el rècord històric de minuts seguits (601) sense encaixar cap gol que datava de 1933 i que tenia Llopis.

Uri Vives (17/01/1997), que es va incorporar al primer equip del Terrassa FC el 31 de gener del 2017, fitxava pel club terrassista provinent de la UE Rubí del grup 2 de Primera Catalana. Amb anterioritat havia jugat en les categories inferiors del CE Sabadell (2015-16), el CE Mercantil (2009-12 i 2004-08) i el RCD Espanyol (2008-09).

Nils Puchades (24/12/1989) també és uns altres dels jugadors que continuaran la temporada que ve. Amb 1.754 minuts disputats, l’extrem esquerre barceloní es va incorporar al primer equip el 9 de novembre del 2016 procedent del CF Badalona. Amb anterioritat havia jugat al CE Europa, durant dues etapes (2011-12 i 2014-16) i al CF Muntanyesa durant dues temporades (2012-14), tots dos a Tercera Divisió. Amb anterioritat Puchades ha jugat a la Unió Atlètica d'Horta, la PB Anguera i a les categories inferiors del Sant Pol de Mar.

Qui tornarà al Terrassa FC després de quatre mesos cedit al CF Muntanyesa és el davanter Enric Vega (25/09/1997). El jove terrassenc, que es va incorporar la passada temporada al primer equip del Terrassa FC procedent de la UFB Jàbac i Terrassa on durant la campanya 2015-16 va disputar un total de 31 partits i va anotar 21 gols, tornarà a defensar la samarreta del Terrassa FC.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix