Castelldefels-Terrassa FC: tot intentant sumar

Castelldefels-Terrassa FC: tot intentant sumar

El Terrassa FC intentarà sumar algun punt a Castelldefels per acabar la temporada de la millor manera possible. Els egarencs, a la zona mitjana de la classificació, han gaudit d’una setmana de descans que els hauria d’haver permès recarregar les piles.

Terrassa FC Dilluns, 08 abril 2019

No obstant això, observem que la promoció, fins i tot sense haver patit la davallada dels darrers partits, és especialment dura aquesta temporada. Una dada objectiva ho reflecteix: el Terrassa FC va assolir la promoció el 2017-18 amb 64 punts, i el 2016-17 amb 66 punts. Fins i tot en el cas que es disputessin 38 jornades (en seran 40 en haver-hi 21 equips a la categoria), el quart classificat molt probablement aconseguirà molts més punts. Així, Llagostera i Prat han arribat o superat els 70 punts, l’Hospitalet en porta 69 i l’Horta, quart, 63... a sis jornades del final (en serien 4 en un any “normal”).

Aquests equips s’han acostumat a guanyar partits per la mínim, als darrers minuts, moltes vegades amb sort o amb desenllaços polèmics. La darrera jornada, quatre dels cinc primers van vèncer per 1-0 o 0-1. La sensació és que hauria calgut arribar a xifres més altes que altres temporades per disputar la promoció, que les tres primeres places eren inabordables i que la dinàmica ha d’implicar aconseguir moltes victòries ajustades amb “naturalitat” (els tres equips capdavanters en sumen 20 o més) i assegurar a l’Olímpic. Més val no pensar en decisions arbitrals que objectivament, i en contrast amb els rivals, han privat els egarencs de nombrosos punts (i que els han delmat la moral i la confiança, efecte no tan visible però potser més perniciós a llarg termini).

Així, contra la Fundació Grama (penal “estrany” a favor de la Grama i gol rival al minut 97 quan l'àrbitre Héctor Robas Bondía, del Baix Llobregat, havia anunciat que allargaria el partit fins al 95, i no es va produir cap factor que justifiqués aquesta prolongació extra; el resultat correcte hauria estat un 2-0), l'Hospi (penal “estrany” xiulat per Víctor Manuel Sánchez Rico, del Baix Llobregat, en contra dels  rogencs; resultat correcte, 0-1), el Sant Andreu (gol legal d'Arranz al minut 93 invalidat per Salvador Morros Monge, del Baix Llobregat; resultat correcte: 1-1), el Martinenc (gol legal d'Arranz invalidat per Víctor Manuel Sánchez Rico, del Baix Llobregat; resultat correcte: en aquell moment, 2-2) o el Santboià (gol legal d'Arranz anul·lat per Edwar Miguel Gonzales Moreno; resultat correcte: en aquell moment, 2-2) han privat el Terrassa FC d’una xifra que fluctua entre els 7 i els 11 punts.

Probablement la promoció s’ha acabat d’esvair per aquesta circumstància, més enllà del joc de l'equip i altres factors. La diferència final amb la promoció serà més elevada del normal a conseqüència dels cops morals rebuts i l’exagerada davallada corresponent.  

Queda lluny el bonic record a Castelldefels de la darrera jornada del 2017-18, quan un 2-2 a les darreries del matx va permetre accedir a la promoció d’ascens. El Terrassa FC domina en el balanç particular contra la UE Castelldefels: 13 victòries del Terrassa FC, quatre empats i tres derrotes, 28 gols a favor i 9 en contra. A la primera volta, els egarencs van imposar-se per 1-0 (Arranz).

La primera visita a Els Canyars, amistosa, va ser l’agost del 2003. El novembre del 2005, també en un amistós, el Terrassa FC va guanyar per 0-1, amb gol de Raúl Torres. El 2007-08, a Segona Divisió B, els terrassencs van jugar contra el Miapuesta Castelldefels.

El 2010-11, a Tercera Divisió, va ressuscitar la visita a Els Canyars (0-0). El 2012-13, el Terrassa FC va vèncer per 0-3 (dos gols de Pugui i un de Montero), i el 2013-14 per 0-1 (Gallar). El 2014-15, el 9 de setembre del 2014, el Terrassa FC va guanyar per 1-2 (dianes de Batanero i Montoro), i el 2016-17, el 15 de gener del 2017, per 0-1 (Raúl Torres, de penal). El 2-2 de la passada campanya inspira el Terrassa FC, que ha d’intentar sumar tot el que pugui per nodrir les molt positives xifres històriques del club.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luquee

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix