Cerdanyola-Terrassa FC: una visita carregada d'emocions

Cerdanyola-Terrassa FC: una visita carregada d'emocions

11 de maig del 2014. 14 de maig del 2017. Dues dates a emmarcar per al terrassisme. En la primera, un 2-3 i una carambola estrambòtica van conduir al Terrassa FC a la penúltima promoció d’ascens que ha disputat. En la segona, un triomf per 0-2 va segellar matemàticament la promoció més recent.

Terrassa FC Dilluns, 27 Novembre 2017

En dos camps diferents, però en un lloc i contra un rival comuns: Cerdanyola del Vallès, on el Terrassa FC jugarà novament amb la fase d’ascens com a principal objectiu. Mentrestant, el Terrassa FC femení, líder sòlid (10/10 i 8 punts d’avantatge sobre el segon classificat), rebrà a l’Estadi Olímpic de Terrassa el Pardinyes de Lleida. 

Els de Cristian García tractaran de prolongar la gran ratxa fora de casa (quatre triomfs i dos empats) contra un contrincant incòmode. Així, el balanç particular és favorable al Terrassa FC, tot i que de forma molt ajustada: quatre victòries, tres empats i tres derrotes (13 gols a favor, 12 en contra).

Els egarencs estan acumulant diversos registres positius. Tanmateix, caldrà anar cercant dades sobre el registre de no rebre penals a favor: 17 jornades i l’equip que aposta per un futbol més agosarat (amb jugadors tècnics, que trepitgen àrea, driblen força i reben moltes faltes com Nils, Daisuke, Fran Piera o Raúl Torres) no ha pogut xutar cap penal. I no serà per l’absència de clares infraccions del rival a l’àrea (la darrera, davant el Vilassar, al minut 83).

Si sumem els dos partits de promoció (els dels dos flagrants “no penals” patits en contra davant l’Ontinyent) i els tres de Copa Catalunya, els egarencs porten 22 partits oficials seguits sense cap penal a favor. L’últim, ironies del destí, va ser a Cerdanyola del Vallès, la temporada passada.

El record del 2-3 in extremis de Montoro a La Bòbila i del 0-2 (Raíllo, de penal, i Nils Puchades) a Les Fontetes ha d’empènyer el Terrassa FC. El primer matx a Cerdanyola és recent, un amistós el 15 d’agost del 2012 resolt 0-0. El primer partit oficial, el 2013-14, va suposar el celebrat 2-3. Després d’una sèrie adversa, la temporada passada els egarencs van tornar a assaborir el triomf. Precisament el camí a seguir. Amb permís dels penals, és clar.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix