L'AE Prat serà el primer rival del Terrassa FC a la Copa Catalunya 17-18

L'AE Prat serà el primer rival del Terrassa FC a la Copa Catalunya 17-18

El Terrassa FC s'enfrontarà a l'AE Prat en la primera eliminatòria (a partit únic) de la Copa Catalunya. El partit se celebrarà el dissabte 29 de juliol a les 20.30h a l'Estadi Olímpic de Terrassa.

Terrassa FC Dilluns, 03 Juliol 2017

L'equip de Cristian García, que arrencarà la pretemporada el dilluns 17 de juliol (20.30h), ja coneix la identitat del seu primer adversari. Serà l'AE Prat, que acaba de descendir de la Segona B a la Tercera Divisió, en partit oficial i corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta 2017-18.

L'eliminatòria, que és a partit únic i es jugarà el dissabte 29 de juliol a les 20.30h a l’Estadi Olímpic de Terrassa, serà d'accés lliure per a tots els socis que tinguin el carnet de la temporada 2017-18. Els passis de la 2016-17 quedaran ja totalment anul·lats. Properament confirmarem el preu de les entrades per als no socis.

La pretemporada del Terrassa FC:

Després del sorteig de les tres primeres eliminatòries de la Copa Catalunya celebrat aquest migdia a la seu de la Federació Catalana de Futbol, i a falta de confirmar-se oficialment el rival i la data del XVII Ciutat de Terrassa, la pretemporada del Terrassa FC queda pràcticament definida:

  • Dilluns 17 de juliol (20.30h): El Terrassa FC 17-18 torna als entrenaments per celebrar la seva primera sessió de treball.
  • Dissabte, 29 de juliol (20.30h): Després de dues setmanes d'entrenaments, l'equip de Cristian García jugarà el seu primer partit i serà oficial. L'AE Prat serà el primer rival de la primera ronda de la Copa de Catalunya.
  • Dimecres 2 d’agost (20h): El Terrassa FC jugarà el seu primer amistós. L'equip terrassista rebrà la visita de la UE Llagostera de la Segona Divisió B a l'Olímpic.
  • El cap de setmana del 5-6 d’agost: Si el Terrassa FC es classifica per jugar la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, l'equip haurà de jugar contra el guanyador de la eliminatòria que protagonitzaran FC Santboià i FC Barcelona B.
  • Dimecres 9 d’agost (20h): És la data del segon partit preparatori per a la temporada 2017-18. El Terrassa FC s’enfrontarà a les 20h al CE Europa a l’Estadi Olímpic.
  • Dissabte 12 d'agost (20h): El conjunt de Cristian García rebrà la visita de la UE Llagostera B de la Primera Catalana a l’Estadi Olímpic (20h) en el tercer i últim partit amistós de la pretemporada a casa.
  • Cap de setmana del 12-13 d’agost: Queda fixat per una hipotètica participació del Terrassa FC per a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya. Europa, Ascó, Vilafranca i L'Hospitalet, entre els possibles rivals si el Terrassa FC es classifica.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix