Llagostera, Llagostera B i Europa, en la pretemporada del Terrassa FC 17-18

Llagostera, Llagostera B i Europa, en la pretemporada del Terrassa FC 17-18

L’afició terrassista tindrà fins a tres oportunitats diferents per veure jugar el seu equip a casa, ja que tres amistosos de la pretemproada se celebraran a l’Estadi Olímpic de Terrassa (20h).

Terrassa FC Dijous, 29 Juny 2017

A falta de concretar-se el rival i la data del XVII Ciutat de Terrassa i els emparellaments de les tres primeres eliminatòries de la Copa Catalunya, que se sortejaran el dilluns 3 de juliol a les 12h a la seu de la Federació Catalana de Futbol, l’equip de Cristian García ja coneix alguns dels rivals de la pretemporada.

El Terrassa FC 17-18, que tornarà als entrenaments el 17 de juliol, s’estrenarà en partit oficial el cap de setmana del 29-30 de juliol durant la primera ronda de la Copa de Catalunya. El dimecres 2 d’agost (20h) l’equip terrassista jugarà el seu primer amistós, ja que rebrà la visita de la UE Llagostera de la Segona Divisió B a l’Estadi Olímpic de Terrassa (20h).

El cap de setmana del 5-6 d’agost queda reservat per una hipotètica classificació del Terrassa FC per disputar la segona eliminatòria de la Copa Catalunya i el dimecres 9 d’agost, segon partit preparatori per a la temporada 2017-18 confirmat: el Terrassa FC s’enfrontarà a les 20h al CE Europa a l’Olímpic.

Tot i que el cap de setmana del 12-13 d’agost queda fixat per una hipotètica participació del Terrassa FC per a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya, el conjunt de Cristian García rebrà la visita de la UE Llagostera B de la Primera Catalana el dissabte 12 d’agost a l’Estadi Olímpic (20h).

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix