Terrassa FC-Sabadell B: un nou derbi comarcal

Terrassa FC-Sabadell B: un nou derbi comarcal

El Terrassa FC rep a l’Olímpic el Sabadell B en un derbi sempre imprevisible, en el qual els egarencs lluiten per aproximar-se a la promoció d’ascens i els arlequinats per fugir de l’última posició. El balanç en resultats entre els dos equips és equilibrat.

Terrassa FC Dilluns, 06 Febrer 2017

El darrer referent a l’Olímpic, la temporada 2015-16, va acabar 1-1, amb un gol de Grasa que va equilibrar la contesa. Els rogencs travessaven una sèrie de resultats no massa reeixits, i aquell empat va suposar un dels pocs punts aconseguits en l’inici de la segona volta. Sortosament, però, el Terrassa FC va reaccionar a temps i va salvar la categoria gràcies al rendiment casolà. 

La temporada anterior, la 2014-15, el 15 d’abril del 2015, el Terrassa FC va vèncer per 1-0, amb un gol de Merchán en els últims minuts del partit. Va ser un triomf molt celebrat, ja que alimentava les opcions d’assolir una plaça per a la promoció d’ascens.

El primer envit entre tots dos equips es va disputar la temporada 1991-92, a la lliga de Primera Catalana, el 17 de novembre del 1991, amb un 0-0 a Terrassa. Aquella temporada el Terrassa FC va assolir l’ascens de categoria. El record de la fita de fa un quart de segle hauria d’impulsar els d’Agustín Vacas cap a una demostració de força i solvència en el derbi comarcal.

Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt     apialiaterrassa logo     nike     base benitosports          asfaltosbarcino opt
jamones cerezo     2play     convectors     stars gym padel    logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS

Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa

corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents   megaasia     elevadors lazaro opt
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix