El Terrassa FC goleja 3-0 l’Europa i ja té la zona de promoció a dos punts

El Terrassa FC goleja 3-0 l’Europa i ja té la zona de promoció a dos punts

Golejada (3-0) contra el CE Europa a l’Estadi Olímpic davant de 553 espectadors d’un primer equip del Terrassa FC que escala fins la setena posició i té els ‘play-off’ a dos punts.

Terrassa FC Dilluns, 21 Novembre 2016

El Terrassa FC ha guanyat 3-0 el CE Europa amb gols de Grasa, Velillas i Raúl Torres (p) i ha signat la tercera victòria seguida de la temporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa. La victòria fa tancar un balanç golejador de 9-1 en aquests últims tres enfrontaments de l'equip a casa.

L’equip suma sis triomfs, un empat i només una derrota en un Olímpic que en el que portem de lliga, vuit jornades, ha estat testimoni de 16 gols terrassistes i només cinc en contra. De fet, el matx contra l’equip barceloní és el sisè de la temporada a l'Olímpic que el Terrassa FC tanca amb la porteria a zero.

La golejada, que permet a l’equip d’Agustín Vacas escalar una posició i ocupar la setena plaça amb 22 punts, deixa el primer equip terrassista a dos punts de la zona de promoció que ocupen UE Olot (39 punts), CF Peralada (37), FC Vilafranca (34) i UE Sant Andreu (24). L’equip retalla per tant un punt la seva distància amb la quarta plaça, que passa de tres a dos punts.

El triomf per 3 gols a zero, gaudit i celebrat a les grades de l’Estadi Olímpic per 553 espectadors, comporta que el Terrassa FC sumi 23 gols a favor i 15 en contra i signi un balanç general fins al moment de sis triomfs, quatre empats i cinc derrotes.

En l’apartat golejador, l’egarenc Raúl Torres es manté com a ‘pitxitxi’ de l’equip amb set dianes per davant de Raíllo, segon, amb cinc gols, i Joan Grasa, Velillas i Amantini, tots tres amb dues dianes cadascun. Enric Vega, Dani Pujol, Nils Puchades, Joel Cañaveras i David López, amb un gol cadascun, completen la llista de golejadors terrassistes.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix