La campanya de socis 21/22 del Terrassa FC, en marxa!

La campanya de socis 21/22 del Terrassa FC, en marxa!

‘La flama del Terrassa’, nou claim del Terrassa FC. El club llança el Carnet Duo que permet veure tots els partits a casa de l’equip i el CP San Cristóbal per només 150€.

Terrassa FC Dilluns, 09 Agost 2021

El Terrassa FC posa en marxa la campanya de socis 21/22. Sota el nou lema del club ‘La flama del Terrassa’, el club engega la campanya de socis de la primera temporada de l’equip a Segona RFEF amb tres grans novetats: preu reduït de només 50€ per als menors de 18 anys i persones amb +65% de discapacitat, la posada en marxa del nou pack família amb un preu molt competitiu i el llançament del Canet Duo per gaudir també dels partits de lliga a casa del CP San Cristóbal.

Després de cinc temporades consecutives amb les tarifes congelades i tenint en compte les exigències de la nova categoria i les particularitats del nou escenari que acollirà els partits de l’equip, el Municipal de Ca n’Anglada, el club actualitza el preu dels carnets de les cinc grans categories que engloben els carnets del Terrassa FC de la següent manera: 

  • Adults: A partir de 25 anys. Només 100€ a General/Gol, 200€ a Tribuna o 250€ a la zona coberta de la tribuna del Municipal de Ca n’Anglada (limitada a només 120 places i fins exhaurir localitats per estricte ordre d’arribada a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa).
  • Especial: Aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 24 anys. Només 150€ a Tribuna o 80€ a General/Gol.
  • Reduït: La Grada Jove com a carnet gratuït desapareix degut al nou aforament del camp, però els menors de 18 anys i totes les persones amb +65% de discapacitat gaudiran d’un preu reduït de només 50€. Categoria només disponible a la zona de General/Gol.
  • Futbol basePer al nucli familiar format per dos adults amb fills jugant al club. Només 160€ a Tribuna o 80€ a General/Gol.
  • Pack família: Per a un nucli familiar format per dos adults i accés als fills menors d’edat. Només 250€ a Tribuna o 150€ a General/Gol. 
  • Carnet Duo: Permet l’accés a la zona de General/Gol de tots els partits de lliga que el Terrassa FC de Segona RFEF i el CP San Cristóbal de Tercera RFEF juguin al Municipal de Ca n’Anglada. Disponible únicament a la zona General/Gol per només 150€.

Amb aquest llançament, les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa permeten, des d’aquest dilluns, 9 d’agost, en horari de dilluns a divendres 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h renovar o donar-se d’alta per gaudir del nou carnet de soci del Terrassa FC.

ELS PACKS D'EMPRESA CONTINUEN UNA TEMPORADA MÉS

Paral·lelament, el Terrassa FC segueix apostant una temporada més per la posada a la venda de tres packs d'empresa: empresa plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per només 250€, empresa or (4 carnets de Tribuna) per només 500€ i empresa VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900€.

El carnet de soci del Terrassa FC inclourà l'accés gratuït a tots els partits de lliga 2021-2022 que l’equip disputi al Municipal de Ca n’Anglada i inclourà, entre d’altres descomptes amb la família de patrocinadors, sponsors i col·laboradors del club, beneficis dels possibles acords de preus populars en els partits que l'equip disputi a camps rivals.

Les tarifes de les entrades dels partits de lliga per als no socis seran les següents: l’accés a Tribuna tindrà un preu de 15€ i les entrades de General/Gol de 10€. Els menors de 14, sempre acompanyats d'un adult, tindran l'accés gratuït.

Perquè hem engegat una flama i volem que en formis part d’ella perquè mai s’apagui i agafi molta força...

Fes-te soci i anima el Terrassa a Segona RFEF!

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix