Terrassa FC-Valencia CF: arriba el dia de somiar

Terrassa FC-Valencia CF: arriba el dia de somiar

Copa del Rei. 16 de desembre de 2020. Estadi  Olímpic. Terrassa FC-Valencia CF. El gran dia arriba carregat d’il·lusió, d’emoció, de terrassisme, de remembrances, d’esperança. El gran dia arriba embolcallat de sentiments que només el futbol i l’esport poden impulsar.

Terrassa FC Dilluns, 14 Desembre 2020

És un partit per gaudir. I Xevi Molist ho sap. Acostumat a afrontar plantejaments conservadors o numantins dels contrincants, per fi es podrà assistir a una contesa oberta, propositiva, de dríblings i filigranes, d’imaginació i atac, d’anades i vingudes. Caldrà crear, caldrà provar, caldrà ser límbics, fins i tot reptilians. Potser caldrà que la fe tombi la lògica, que el racionalisme cedeixi el pas a una nova escolàstica futbolística. Potser caldrà més tomisme i menys gnoseologia. Potser caldrà somiar, i que en despertar seguim somiant.

I els somnis no són només de Calderón de la Barca o de Segismundo. Els somnis són somnis de colors. Són somnis vermells, somnis blancs, els somnis del Bisbe Irurita, els somnis del Municipal, els somnis de l’Olímpic, els somnis celestials, els somnis terrenals, els somnis de més de 220.000 ànimes que senten una passió inimitable, una passió centenària, una passió sempiterna.

No és un somni, sinó una realitat, que el Terrassa FC va batre el Valencia CF a la vora del Túria el 30 de juliol de 1921 per 0-5. Els quatre gols d’Argemí i el de Papell són mítics, immortals. No és un somni que el camp del carrer del Bisbe Irurita va delectar-se, el 17 d’abril de 1922, d’un triomf per 4-2 contra els valencianistes gràcies a les dianes de Canals, Huesca, Fernández i Torrella. Des de 1934 no es troben Terrassa FC i Valencia CF. Dos clubs que s’aprecien, dos clubs amics, units pel blanc, units per lluites èpiques i batecs arrelats. Arriba el dia. Arriba el dia de somiar. Arriba el dia en què tot és possible.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix