El Terrassa FC femení torna a ascendir i ja és nou equip de Primera Divisió Nacional

El Terrassa FC femení torna a ascendir i ja és nou equip de Primera Divisió Nacional

El primer equip femení del Terrassa FC ascendeix i jugarà la propera temporada a la Primera Divisió Nacional.

Club Dimecres, 10 Juliol 2019

El Terrassa FC femení ascendeix de categoria. L’equip terrassista, que va tancar la lliga 18/19 a la tercera posició del grup I de Preferent amb 52 punts (16 victòries, quatre empats i vuit derrotes i 69 gols a favor i 56 en contra) jugarà a la categoria de bronze a la temporada 2019/20. S’acaba de confirmar l'ascens.

El primer equip femení del Terrassa serà, per tant, un dels equips que formaran part de la Primera Divisió Nacional Femenina i convertirà el club en la referència a nivell futbol femení de la ciutat després de pujar de categoria i encadenar dos ascensos consecutius.

Amb aquesta novetat, el Terrassa FC femení es converteix en el club amb més potencial de la zona del Vallès Occidental i que més nivell ha assolit en les darreres dues temporades a nivell català, només superat, en quant a categories es refereix, pel FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CE Seagull de Badalona i l'AEM de Lleida.

Davant la creació de la Primera B per a la temporada 2019/20, fins a tres equips de Preferent (els tres primers classificats) tenien opcions de pujar de categoria per formar part de la nova Primera Divisió Nacional. El Terrassa FC va quedar tercer i va mostrar la seva predisposició de jugar en aquesta categoria des d’un primer moment. El club acaba de rebre la confirmació per part de la Federació Catalana de Futbol i es confirma que competirà a la Primera Divisió Nacional i que l’ascens ja és una realitat.

A part de la bona notícia del primer equip femení del Terrassa FC, aquesta secció del Terrassa que compta amb la coordinació i el lideratge d’Ezequiel Segura, segueix recollint els fruïts del bon treball que s'està portant a terme des del mes maig del 2017. La propera temporada fins un total de 13 equips i més de 170 jugadores defensaran l’escut del primer equip de futbol de Terrassa.

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix