El Terrassa FC femení torna a ascendir i ja és nou equip de Primera Divisió Nacional

El Terrassa FC femení torna a ascendir i ja és nou equip de Primera Divisió Nacional

El primer equip femení del Terrassa FC ascendeix i jugarà la propera temporada a la Primera Divisió Nacional.

Club Dimecres, 10 Juliol 2019

El Terrassa FC femení ascendeix de categoria. L’equip terrassista, que va tancar la lliga 18/19 a la tercera posició del grup I de Preferent amb 52 punts (16 victòries, quatre empats i vuit derrotes i 69 gols a favor i 56 en contra) jugarà a la categoria de bronze a la temporada 2019/20. S’acaba de confirmar l'ascens.

El primer equip femení del Terrassa serà, per tant, un dels equips que formaran part de la Primera Divisió Nacional Femenina i convertirà el club en la referència a nivell futbol femení de la ciutat després de pujar de categoria i encadenar dos ascensos consecutius.

Amb aquesta novetat, el Terrassa FC femení es converteix en el club amb més potencial de la zona del Vallès Occidental i que més nivell ha assolit en les darreres dues temporades a nivell català, només superat, en quant a categories es refereix, pel FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CE Seagull de Badalona i l'AEM de Lleida.

Davant la creació de la Primera B per a la temporada 2019/20, fins a tres equips de Preferent (els tres primers classificats) tenien opcions de pujar de categoria per formar part de la nova Primera Divisió Nacional. El Terrassa FC va quedar tercer i va mostrar la seva predisposició de jugar en aquesta categoria des d’un primer moment. El club acaba de rebre la confirmació per part de la Federació Catalana de Futbol i es confirma que competirà a la Primera Divisió Nacional i que l’ascens ja és una realitat.

A part de la bona notícia del primer equip femení del Terrassa FC, aquesta secció del Terrassa que compta amb la coordinació i el lideratge d’Ezequiel Segura, segueix recollint els fruïts del bon treball que s'està portant a terme des del mes maig del 2017. La propera temporada fins un total de 13 equips i més de 170 jugadores defensaran l’escut del primer equip de futbol de Terrassa.

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix