El Terrassa FC aposta pel futbol femení i fitxa Ezequiel Segura

El Terrassa FC aposta pel futbol femení i fitxa Ezequiel Segura

El club incorporarà equips femenins al futbol base del Terrassa FC la temporada 2017-18. Ezequiel Segura, amb una llarga trajectòria als clubs de futbol més referents amb equips femenins, fitxa pel Terrassa FC per dirigir aquest projecte.

Club Dimecres, 03 Mai 2017

Ezequiel Segura (06/10/1970) s’incorpora de forma oficial al club com a responsable del futbol femení del Terrassa FC amb l’objectiu de llançar i potenciar els equips femenins d’una forma molt decidida i clara a les categories inferiors del Terrassa FC la propera temporada.

Segura, que a la temporada 2006-07, i fins la 2007-08, va ser entrenador al futbol base femení de l’EF Bonaire en el moment de més expansió del club en futbol femení, ha estat entrenador i coordinador a diversos clubs del Vallès Occidental amb equips femenins. Va ser entrenador i coordinador a l’EF Viladecavalls durant les temporades 2008-09 i 2009-10, entrenador i coordinador al CE Sabadell entre els anys 2011-12 i 2012-13, on el club va tancar aquell període amb dos equips nous i va ascendir el primer equip a Preferent, i va ser coordinador al CF Cerdanyola a la temporada 2014-15, quan es va aconseguir l’ascens a Segona Divisió Nacional.

Ezequiel Segura, que des de la temporada 2015-16 i fins aquesta ha desenvolupat les funcions de director a l’Escola Femenina Manu Lanzarote, ha tancat amb èxit el seu vincle en una de les escoles de futbol femení més importants de Catalunya, ja que es va aconseguir incrementar l’estructura del club fins a arribar als 10 equips i es va ascendir tot el futbol base a les màximes categories.

Si vols rebre més informació dels equips de futbol femení del Terrassa FC que es crearan en les properes setmanes i que el club engegarà la temporada 2017-18, envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix