El Terrassa FC tanca acords de col·laboració amb CD Can Parellada i CE Vacarisses

El Terrassa FC tanca acords de col·laboració amb CD Can Parellada i CE Vacarisses

Els convenis de col·laboració amb el CD Can Parellada i el CE Vacarisses s'uneixen al signat amb el CF Matadepera i als acord d’afilició amb la UD Can Trias i l’EF Bonaire.

Club Dilluns, 31 Juliol 2017

El Terrassa FC i el CD Can Parellada i el CE Vacarisses acaben de signar un acord de col·laboració amb l’objectiu d’estrènyer la relació entre les dues entitats vallesanes i el club terrassista en matèria futbolística. L’acord ha estat signat pel president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i la presidenta del CD Can Parellada, Miriam Tomás, i el president del CE Vacarisses, Juan Manuel Gomiz, a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

La col·laboració amb el CD Can Parellada i el CE Vacarisses se suma al conveni d’afiliciació signat el 14 de juny amb la UD Can Trias, s’afegeix al paper de filial que l’EF Bonaire desenvolupa des de fa una temporada amb el Terrassa FC i continua l'estratègia iniciada amb el CF Matadepera, amb qui l'entitat terrassista va signar un acord també de col·laboració el 30 de juny.

El Terrassa FC, que segueix entenent que ha de treballar conjuntament amb tots els d’equips de la ciutat i de la comarca, espera anunciar properament més acords amb d’altres clubs.

Sponsors

Mega Asia      apialiaterrassa logo     nike     base benitosports
jamones cerezo     2play     convectors    logo petronieves

Col·laboradors

Ajuntament de TerrassaFederació Catalana de FutbolFederació Espanyola de Futbol
Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa
al teu airecorominas 
color plus
centre medic terrassaAB  integra2 hipica   
 
 
centredental lesescoles   fundacio fupar   labrasa   altervac   apd pintors   mun   oquo   4vents