El Terrassa FC fitxa Diego Blanco i tindrà secció de futbol sala la propera temporada

El Terrassa FC fitxa Diego Blanco i tindrà secció de futbol sala la propera temporada

El projecte estarà dirigit pel terrassenc Diego Blanco, que comptarà amb l’ajuda d’Àlex Borrego, i comptarà amb un mínim de tres equips (prebenjamí, benjamí i aleví). La propera setmana, presentació oficial a l’Olímpic.

Club Divendres, 16 Juny 2017

Futbol femení i ara també futbol sala. El projecte del Terrassa FC continua creixent i aquesta vegada ho fa amb la creació d’una nova secció: els nous equips de futbol sala del Terrassa FC.

Sota la direcció de Diego Blanco Triviño (09/10/1974) i amb l'ajuda d'Àlex Borrego, l’entitat terrassista engega aquest nou projecte que començarà amb tres equips ja confirmats que estan formats per prebenjamins, benjamins i alevins. Aquests grups fins ara no estaven federats, però ara amb aquest nou projecte que posa en marxa el Terrassa FC si que ho estaran.

L’objectiu a curt termini, abastar totes les categories i començar la propera temporada amb equips cadets i juvenils. Tot i que encara seria a llarg termini, la nova secció de futbol sala del Terrassa FC vol comptar amb un equip amateur.

El club ja treballa en fixar les instal·lacions que acolliran aquesta nova secció terrassista. A finals de la propera setmana se celebrarà la presentació oficial del futbol sala del Terrassa FC a la Sala VIP de l’Estadi Olímpic.

Diego Blanco, que quan es va retirar va ser el jugador amb més edat en jugar a Primera Divisió i és l’entrenador de l’equip de futbol sala del Club Natació Sabadell de Segona Divisió B, equip que s’ha encarregat de pujar de categoria, va debutar com a entrenador a la PB Monistrol i va aconseguir en el seu debut l’ascens de categoria. El nou responsable del futbol sala del Terrassa FC és a és a més l’entrenador de la selecció catalana de futbol platja.

Blanco va començar a jugar el 1994 a l'Epic Casino Terrassa i d'allà va saltar al Martorell, en el qual hi va jugar deu temporades. La seva trajectòria també passa pels equips del Playas de Castellón, el Benicarló Aeroport Castelló, el Centelles, el Sala 5 Martorell i el Peñíscola.

En el seu palmarès destaquen dos campionats d'Espanya sub23 de seleccions autonòmiques (95/96 i 96/97), sis copes de Catalunya (2001-05 i 2007), ser el màxim golejador a Segona amb 40 gols al Sala 5 Martorell, dos ascensos seguits (de Segona B a Primera) com a jugador també amb el Sala 5 Martorell i un ascens més amb el Peñíscola de Segona a Primera Divisió.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix