Dilluns 22 de maig arrenca la venda anticipada del Terrassa FC-Ontinyent CF

Arrenca la venda anticipada del Terrassa FC-Ontinyent

Confirmats els preus del partit de tornada de la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona Divisió que es jugarà diumenge 28 de maig a les 17h. Les famílies dels jugadors del futbol base i els socis gaudiran de preus reduïts en la venda d'entrades anticipades. Els carnets federatius, anul·lats.

Club Dijous, 18 Mai 2017

El partit de tornada de la primera ronda dels 'play-off' d'ascens a Segona B ja té data i preus. Diumenge 28 de maig a les 17h el Terrassa FC rebrà la visita a l'Estadi Olímpic de Terrassa de l'Ontinyent CF en el matx de tornada de la primera ronda de la promoció d'ascens i el club ha fet oficial els preus de les entrades que es podran adquirir de forma anticipada a partir de dilluns 22 de maig a les oficines del club.

Socis i famílies del futbol base, venta anticipada amb preus reduïts

Els socis i famílies del futbol base (pare i mare o tutor/a legal) gaudiran d'un preu reduït en les entrades anticipades, és a dir, el mateix que els socis. D'aquesta manera, els socis de General/Gols i Grada Jove (de 14 a 18 anys, donat que els menors de 14 tenen l'accés gratuït acompanyats per un adult) podran comprar la seva entrada anticipada per només 5€ mentre que els socis de Tribuna hauran de pagar només 10€. Els socis i famílies del futbol base només podran retirar un entrada per carnet o persona. Tots aquells menors de 18 anys que encara no formin part de la Grada Jove del Terrassa FC i vulguin beneficiar-se del preu reduït en les entrades anticipades poden venir a les oficines del club i fer-se sòcies del Terrassa FC de forma totalment gratuïta.

En el cas de totes aquelles persones que no són sòcies del Terrassa FC, el preu fixat de les entrades anticipades de General i Gols és de només 10€ o de 20€ per a tots els aficionats que vulguin tenir la seva entrada anticipada de Tribuna.

Les entrades anticipades es podran adquirir a partir de dilluns 22 de maig als bars assenyalats i a les oficines del Terrassa FC, que obrirà de dilluns a divendres de 10.00h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h i dissabte de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h.

El 28 de maig, preu únic per a tothom: 15€ o 25€

El dia de partit, el club ha fixat un preu únic per a tothom: l'entrada a General i Gols tindrà un preu de 15€ i a Tribuna de 25€. Els carnets federatius quedaran totalment anul·lats el dia del partit de tornada de la primera eliminatòria dels 'play-off' d'ascens que enfrontarà el Terrassa FC amb l'Ontinyent CF. Per la seva part, els menors de 14 anys, ensenyant el seu DNI i sempre acompanyats per un adult, tindran l'accés totalment gratuït. Les taquilles de l'Estadi Olímpic de Terrassa de Tribuna i Gol Nord i Gol Sud s'obriran el dia de partit de forma excepcional a les 15.30h per facilitar l'accés al camp.

PREUS1ARONDA opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt     apialiaterrassa logo     nike     base benitosports          asfaltosbarcino opt
jamones cerezo     2play     convectors     stars gym padel    logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS

Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa

corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents   megaasia     elevadors lazaro opt
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix