El primer equip del Terrassa FC es fa la foto oficial de la temporada 2016-17

El primer equip del Terrassa FC es fa la foto oficial de la temporada 2016-17

Plantilla, cos tècnic i el president Jordi Cuesta s'han fet la tradicional fotografia de la temporada 2016-2017. Un cop feta la foto i com ja és habitual des d'aquesta temporada, el grup va celebrar una nova sessió d'entrenament matinal per preparar el següent compromís.

Club Dijous, 02 Març 2017

El primer equip del Terrassa FC es va fer dissabte 25 de març, aprofitant que hi havia jornada de descans als equips del futbol base del club, la tradicional fotografia oficial del equip i així incloure les darreres incorporacions de Nils Puchades, Guillem Castell, Bermu, Eder González, Pol Ballesteros i Uri Vives a l'equip.

La sessió fotogràfica es va fer a l'Estadi Olímpic de Terrassa i hi van estar presents tot l'equip, el cos tècnic (format per Agustín Vacas, Miguel Ángel Álvarez, Àngel Pleguezuelos, Edu Caro, Víctor Vizuete, Pablo Mazzariello i Pepe Mármol) i el president Jordi Cuesta. Un cop feta la foto i com ja és habitual des d'aquesta temporada, el grup va celebrar una nova sessió d'entrenament matinal per preparar el següent compromís.

Sponsors

jamones cerezo     logo petronieves    2play

Col·laboradors

Ajuntament de TerrassaFederació Catalana de FutbolFederació Espanyola de Futbol
Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa
digital vision groupal teu airecorominas crimarcentre medic terrassacolor plusAB  integra2 hipica