Jamones Cerezo es converteix en nou patrocinador del Terrassa FC

Jamones Cerezo es converteix en nou sponsor del Terrassa FC

L’empresa egarenca de productes carnis derivats del porc se suma al projecte del Terrassa FC com a un dels sponsors principals de l’entitat.

Club Divendres, 18 Novembre 2016

El Terrassa FC suma un nou sponsor i és ni més ni menys que una de les empreses terrassenques més importants. Jamones Cerezo, amb una cartera de més de 6.000 clientes i present en més 10 països europeus, ja és nou sponsor del primer equip de futbol de Terrassa.

L’acord amb Jamones Cerezo s’ha fet oficial aquest matí a les oficines de l’Estadi Olímpic amb foto entre el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el director comercial de Jamones Cerezo, José Ariza. L'esponsorització ja és visible a l’Estadi Olímpic del Terrassa FC, ja que entre d’altres accions, un vinil de més de 18 metres de llargada acompanya des de ja l’accés de la Sala VIP situada al carrer dels Jocs Olímpics.

Jamones Cerezo va néixer el 1964 de la mà d’Antonio Cerezo en una petita botiga de Terrassa i els seus productes es caracteritzen per la seva elevada qualitat amb un suport i seguiment al client molt professionalitzat, una de les claus per la qual els seus clients, més de 5.000 a tot Espanya, són fidels.

L’empresa terrassenca és cinquanta anys després del seu naixement una de les més importants de la ciutat amb una facturació superior als 18 milions d’euros, ja que Cerezo comercialitza més de 250.000 peces de pernil i més de 40.000 lots l’any.

Amb aquesta unió, Cerezo se suma al grup d'sponsors principals del Terrassa FC que ja conformen Mega Asia, Benitosports, Nike i Convector’s Eyes.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix