Xavi Urbano: "Amb molt poca gent i molt avinguda s'està aconseguint molt"

Xavi Urbano: "Amb molt poca gent i molt avinguda s'està aconseguint molt"

El nou assessor esportiu del Terrassa FC, l'egarenc Xavi Urbano, es mostra, tot i les lesions, molt confiat en el Terrassa FC: "Ha arribat un punt que no veig un gran equip, veig una gran plantilla".

Club Dilluns, 26 Setembre 2016

Xavi t’has incorporat recentment al Terrassa FC com assessor esportiu. Què et sembla el projecte de Jordi Cuesta?

El projecte és molt il·lusionant i a part realista. Ell és una persona que toca de peus a terra, que sap el que diu i que té un objectiu molt clar, que és Segona. Els objectius són bons, però tampoc cal obsessionar-se amb ells. Si tens feina, gent que està al teu voltant, independentment del que hi hagi fora, i continues el teu camí, els objectius arriben. Però no serà fàcil. Amb aquest projecte, Terrassa ha de captar la idea i unir esforços perquè la gent de Terrassa torni a l'Estadi Olímpic.

Quines fortaleses destacaries de la primera plantilla del Terrassa FC?

Ha estat configurada per Ildefons Doblas i Cristian García, jo he estat molt al marge. Veig unitat en l'equip i això és bàsic. El bon ambient és molt important, ja que després hi haurà mals moments, i si aquest bon ambient contínua, l'equip seguirà una mateixa línia de treball i això és bàsic. Jo ha arribat un punt que no veig un gran equip, veig una gran plantilla, traient la mala sort que s'hagin lesionat diversos jugadors [Marc Vilajosana, Roger Martínez, Fran Ochoa, Joan Grasa i, en el moment de l'entrevista, Cristian García]. Tot i les adversitats, l'equip ha de seguir endavant i tenir clar que ha d'anar a una, encara que sincerament crec que tots ho tenen molt clar. Cap ha vingut aquí a passar l'estona.

Tu que ets un home de futbol i segur que parles amb moltíssimes persones. Què et diuen del Terrassa FC?

La gent de Terrassa i més o menys relacionada amb el Terrassa FC i la gent d'altres clubs estan contents. L'input és clar: el Terrassa FC té un equipàs i està fent les coses bé. Això ajuda a que l'aurèola del club creixi i que la pressió del club generi més ganes de poder guanyar al Terrassa FC.

Com ha viscut Xavi Urbano aquestes últimes temporades prèvies a l'arribada de Jordi Cuesta i el seu equip?

Convulsos. Des de fora un ho viu amb certa pena. El club de la teva ciutat discorre per camins difícils de gestionar i quan veus que està a punt de desaparèixer t’inquietes molt. El fet de viure etapes difícils i superar l'any de transició de l'anterior temporada, fa que ara un estigui molt il·lusionat. Però aquests anys els he viscut amb molta preocupació i tristesa. El club va voler que m’incorporés l'any passat, però per motius personals no vaig poder estar. Aquest any em van dir que d'aquesta temporada no m’escapava [riu]

Feliç, per tant, de tornar al teu club, Xavi.

Així és. Vinc a sumar i si el club necessita que estigui a prop en qualsevol moment, que així m’ho ha fet arribar, aquí hi seré per ajudar en tot el que pugui. Estic molt feliç de poder estar amb ells. Encara estaré més content quan tots els objectius es duguin a terme, però el dia a dia és important. Si tu estàs bé, tot és més fàcil. En canvi, si estàs incòmode, no estàs a gust i no treballes bé, tindràs més dificultats per fer les coses.

Algun missatge final?

El projecte Terrassa s'està portant d'una manera exemplar. Amb molt poca gent i molt avinguda s'està aconseguint molt. Convido a la gent que se sumi al projecte a nivell de futbol base, primer equip, institucional, massa social... Si tots remem a la mateixa direcció, els temps difícils els deixarem ben enrere.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix