Definida la pretemporada completa del Terrassa FC 20/21

Definida la pretemporada completa del Terrassa FC 20/21

L’equip de Xevi Molist jugarà set partits amistosos més amb l’objectiu de preparar, amb les millors condicions, la temporada 2020/21. Entre els rivals, el FC Andorra, la UE Olot i el CF Igualada.

Terrassa FC Dilluns, 07 Setembre 2020

Un cop el primer equip ha jugat els dos primers partits preparatoris per a la temporada 20/21 (2-2 al camp del CE Manresa i 1-2 davant l’EC Granollers a l’Olímpic), el Terrasa FC té absolutament definit el calendari definitiu de partits que disputarà aquesta pretemporada abans que la lliga comenci.

L’equip disputarà aquest divendres, 11 de setembre, a les 20h, a l’Estadi Olímpic de Terrassa i davant la USabadell Nord, el tercer amistós de la pretemporada.  Dos dies després, aquest diumenge, 13 de setembre, el Terrassa FC es desplaçarà al Municipal Joan Capdevila per jugar contra la UE Tàrrega (19h). La setmana que ve, el dissabte, 19 de setembre, el conjunt de Xevi Molist s’enfrontarà a la UE Rubí per jugar el cinquè amistós de la pretemporada a les 12h al Municipal de Can Rosés.

La setmana del 21-27 de setembre, el Terrassa FC jugarà dos partits més: davant la UE Castellar el dimecres, 23 de setembre, a les 20h a l’Olímpic de Terrassa i al camp del CF Igualada el diumenge, 27 de setembre, en una horari per determinar.

Els dos últims partits previs a l’inici de la lliga 20/21, el Terrassa FC jugarà contra dos rivals de Segona Divisió B i tots dos seran a domicili. Divendres, 2 d’octubre, el primer equip del Terrassa visitarà el camp de la UE Cornellà per jugar el penúltim matx (21h). Vuit dies després, dissabte, 10 d’octubre, a les 12h, el Terrassa FC tancarà la seva pretemporada contra la UE Olot a l’Estadi Municipal d’Olot.

En total, a falta del Torneig d’Històrics, els partits classificatoris de la Copa Catalunya i el Ciutat de Terrassa, que aquest any no se celebrarà per culpa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus que no permet l’entrada de públic a l’Estadi Olímpic de Terrassa per indicacions de l’Ajuntament de Terrassa, nou partits amistosos que busquen la màxima preparació possible per fer front a la temporada.

Els partits del Terrassa a casa seran, fins que les autoritats sanitàries i municipals no indiquin el contrari, a porta tancada. L’accés a la resta de partits que l’equip jugui fora de l’Olímpic dependrà de la situació sanitària de cada zona i de les decisions que els diferents clubs i administracions locals portin a terme segons l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix