El Terrassa FC suma 13 partits seguits invicte

El Terrassa FC suma 13 partits seguits invicte

La conquista del Trofeu de la Festa Major-Ciutat de Manresa és la conseqüència lògica de la trajectòria exemplar del Terrassa FC, que ja acumula 13 partits invicte, des del 12 de gener de 2020. Els rogencs porten gairebé vuit mesos sense caure derrotats, en part també pels mesos de confinament arran de la pandèmia de la Covid-19.

Terrassa FC Diumenge, 30 Agost 2020

L’espectacular ratxa terrassista va començar a la Lliga amb el 2-2 al camp del Sant Andreu, a inicis de 2020. Hi segueixen el 0-0 a Banyoles, el 2-1 a l’Olímpic contra l’Europa, el 2-0 al Vilafranca, el 0-1 a Granollers, el 0-0 amb el Vilassar, el 0-3 a Figueres, l’1-5 a Castellar del Vallès en un amistós, l’1-1 amb el Cerdanyola i l’1-1 a Sants el 8 de març de 2020.

Després del confinament arran del coronavirus, va arribar la promoció d’ascens, en què el Terrassa FC va sumar un triomf (1-0 contra l’Europa, el 19 de juliol de 2020) i un empat (1-1 amb l’Hospitalet), esdevenint el millor equip català quant a balanç. El 29 d’agost de 2020, en el primer matx del Terrassa FC amb públic després de la pandèmia, els rogencs van assolir contra el CE Manresa un emocionant 2-2 i van guanyar per penals (2-4) el primer trofeu de la temporada 2020-21.

Aquesta dada estadística, en la línia històricament guanyadora del Terrassa FC com a club, el brutal líder del Vallès en títols i palmarès, confirma les bones vibracions del Terrassa FC d’un Xevi Molist que ha sabut engranar un conjunt sòlid, identificable, implicat, il·lusionant i, sobretot, lluitador.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Mike Molina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix