Europa-Terrassa FC: a l’assalt del Nou Sardenya

Europa-Terrassa FC: a l’assalt del Nou Sardenya

Un Terrassa FC femení reforçat pel triomf per 1-0 (gol de Cerdán) contra un potent Sant Gabriel visita l’Europa al Nou Sardenya amb el desig d’esgarrapar-ne algun punt. Aquest matx, tot un clàssic en futbol masculí, pot començar a establir tendència també en femení.

Terrassa FC Dijous, 05 Març 2020

Les de Lluís Ros, desenes amb 23 punts, superen el Sant Pere Pescador (21). l’Osca (17, el primer que descendiria), el Pallejà (15) i el Mallorca (4). Aquest coixí de sis punts envers les aragoneses, però, no és de fiar, ja que en la penúltima jornada les vermelles visiten aquest oponent i caldria arribar-hi amb més de tres punts d’avantatge. El comodí del Sant Pere Pescador és positiu, però es troba a tir.

És per això que cal afrontar cada partit amb el màxim esforç i ambició. L’Europa, cinquè amb 31 punts, va caure en la primera volta a l’Olímpic el 27 d’octubre del 2019 per 3-2 amb doblet de Plaza i un altre gol de Judit Domene.

La secció de futbol femení europeista va ser fundada el 2001. L’equip va accedir a Segona Divisió el 2004, i s’hi va mantenir vuit temporades consecutives. La  2011-12 va descendir a Preferent, d’on va emergir gràcies a l’ascens del 2012-13 des de Preferent.

La passada campanya l’Europa va acabar novè, amb 10 triomfs (entre ells, a casa, contra Pallejà, Son Sardina, Igualada, Seagull, Mallorca i Sant Pere Pescador), un empat i 15 derrotes. L’assalt del Nou Sardenya seria un cop d’efecte d’impacte.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix